JUSTIN BIEBER PRIZNAO SVE

Justin Bieber je osvojio srca milijun tinejđerica diljem svijeta. U 25 godina života ljepuškast, fit, tetoviran, talentiran, stalnim promjenama djevojki, doživljava sve teže teret slave. Skandali, gay poljupci, vađenje penisa javnosti, alkoholizam, dokazivanje muževnosti….. pitanje je samo još konzumira li Justin droge. Rođen je 01.03. 1994. u Kanadi , slavu je stekao pjevajući na YouTubu a pjesme su uglavnom pop i R&B.  Nakon što ga je otkrio njegov sadašnji menadžer Scooter Braun, Bieber je potpisao ugovor s diskografskom kućom Island Records uz veliku pomoć glazbenika Ushera. Velika ljubav Justina Biebera bila je glumica Selena Gomez. Sa njom se prošlu godinu planirao vjenčati no veza je pukla. Prije nje imao je mnogo djevojki poput pjevačice Jasmin Villegas, ali i Kim Kardashian.  Tračevi su razni od toga da ima brojne djevojke do fotografija koje otkrivaju njegovu tajnu seksualnu strast.

Vjerojatno je probao okus

DO 19 GODINA JE KONZUMIRAO TEŠKE DROGE

Justin navodno ima planove osnovati vlastitu crkvu. Kršćaninom se naziva, protestantom. Nedavno je na instagramu podjelio emotivno pismo o svom lošem emotivnom stanju u kojem su ga fanovi fatalno podržali. „Dopustio sam svojim nesigurnostima da utječu na mene. Dopustio sam prošlim vezama da određuju smjer u kojem idem i kako se ponašam prema ljudima. Dopustio sam ogorčenosti, ljubomori i strahu da upravljaju mojim životom. Prošli odnosi i veze neće više utjecati na moju budućnost. Svjestan sam toga da nikad neću biti savršen i da ću i dalje raditi pogreške. Želim biti muškarac koji će učiti na greškama i rasti. – razgalio je svoje obožavateljice emotivac.

Zapravo Bieber ima sve više problema sa zakonom. Nekoliko puta je udario fanove zbog fotografiranja koji ga nerviraju, vrijeđao ih da su jadni, derao se da prestanu vrištati jer mu to smeta, autom je udario paparazza, na košarkaškoj utakmici u Clevelandu se potukao pa dobio batine zajedno sa osiguranjem. Manager je progovorio 2018. Scooter Braun je priznao kako je mislio da će pjevač umrijeti od toliko sranja u svom organizmu, tijekom 2014. godine kada se doslovno raspadao i prolazio kroz teško razdoblje. Justin kojemu je bilo 20 godina je upleten u brojne incidente i skandale, uključujući uhićenje za nanošenje uvreda, zbog kaznenih djela učinjenih za volanom i vandalizma. Sve se to dešavalo između 2013. i 2014. godine, a Justinov menažder, danas priznaje kako je imao prave noćne more u kojima mladi pjevač umire.Manager ga je nagovarao na kliniku i odmor a Justin je tražio turneje na što Braun nije pristao i došlo je do raskida. Bieber kaže da mu je pomogao Isus. 2018. Dan nakon što se svijetom proširila vijest o zarukama Justina Biebera i Hailey Baldwin, zaljubljeni par sve je potvrdio. 

Justin Bieber i Hailey Baldwin

RATUJE SA DEPRESIJOM I TJESKOBOM A BILO JE JOŠ CRNIJIH SCENARIJA, NOVA DJEVOJKA JE SPAS

Prvi se oglasio Justin, koji je na Instagramu napisao poduži post u kojem tvrdi da je 21-godišnja manekenka ljubav njegovog života. “Htio sam pričekati neko vrijeme da išta kažem, ali vijesti brzo putuju… „Slušaj Hailey, jako sam zaljubljen u sve vezano za tebe! Odlučan sam u tome da provedem život otkrivajući svaki dio tebe i voljet ću te strpljivo i nježno. Obećajem da ću se odnositi prema našoj obitelji s poštovanjem, dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz život i savjetuju nas kod svake naše odluke. Moje srce je u potpunosti tvoje i uvijek ću tebe stavljati na prvo mjesto. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života kojeg ne želim provesti ni sa kim drugim. Činiš me boljom osobom i sjajno se nadopunjujemo. Ne mogu dočekati da najbolji dio mog života započne! To je zapravo pomalo smiješno jer tek sad, s tobom, sve ima smisla. Najviše me veseli to što će moji brat i sestra dobiti priliku vidjeti da postoji zdrav, stabilan brak te će i sami moći tražiti isto. Bog je imao savršen ‘tajming’ za nas, zaručili smo se sedmog dana u sedmom mjesecu, a broj sedam je broj duhovne savršenosti, to je istina – guglajte! Nije li to ludo? Usput, nisam to planirao. I siguran sam da ćemo se i sa sedamdeset godina voljeti još više.”, napisao je pjevač. Njegova emotivna objava toliko je oduševila obožavatelje da je zaradila preko devet milijuna lajkova samo deset sati.

Tračevi su bili istina i gore od toga

PRIZNAJEM, UPAO SAM U VELIKE BOLESTI OVISNOSTI I MORAM SE LIJEČITI, ZARUČNICA ĆE MI POMOĆI DA SE IZLJEČIM U KLINICI

Nakon što je krajem 2017. otkazao turneju “Purpose” jer mu je, kako je rekao, bilo dosta slave i onoga što ona nosi, 25-godišnji Justin Bieber izbacio je duet s Edom Sheeranom (28) “I don’t care”. U pjesmi i javno je priznao anksiozni poremećaj i prekomjerne količine sedativa Xanaxa, na što su se pobunili liječnici da okrivljuje lijekove a ne pravu svoju stvarnost. Stvarnost je priznao 03.09.2019. i sve što je manager tvrdio: „ Do 19 godina počeo sam eskperimentirati sa teškim drogama, bolovao sam od depresije, anksiozne i htio sam se ubiti. Liječio sam to površno i loše, uglavnom sve loše odluke sa 20 godina sam donosio. Nisam poštivao žene i zlostavljao sam ih.“ Najuži krug smatra da se Bieber počeo ozbiljno liječiti, što je priznao u crki u koju ide da ga Isus vodi kroz najteže razdoblje i da se tajno oženio.

Eva Kesler, fotografije: Instagram, Mirror, Getty images

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik