LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ IMAJU MNOGO TOGA SLIČNOG

Ma tko god se nazivao kraljicom bivše Jugo slovenske glazbene scene, kraljica koja je u vrijeme Jugoslavije žarila i palila prostorima i jedina prodala najviše gramofonskih ploča nevjerojatnih milijun i sto tisuća je Lepa Brena koju dan danas uvažava jedini umjetnik Mišo Kovač koji ju je nadmašio u prodaji sa 20 milijuna prodanih gramofonskih ploča.  To je bilo u vremenu kada nije bilo interneta, osamdesetih godina i kada su slušatelji sami birali zvijezde i nije se moglo nametnuti vrijednosti. Došla su nova vremena raspad Jugoslavije i ratno stanje. Dragana Mirković probija se sa grupom Južni Vetar i postaje veoma popularna u Srbiji i okolici. Rat je učinio svoje, raspalo se jedno tržište, podijeljena je publika, narodi…

No danas 2019. sve se obnovilo. Glazbeno tržište postaje kao sport, umjetnost i trgovina = bez granica. Lepa Brena i Dragana Mirković obje su iznimno uspješne žene koje imaju vlastitu obitelj, poslovna carstva, zavidne albume, skandale koji ih u medijima održavaju živima, ljepotu i koncerte. Brena i Mirkovićka imaju jako dug brak i prema medijima po nekoliko puta su se trebali razvesti ali su sačuvali brak. Sve u svemu svaki brak ima krize a kao neće brak zvijezda. Lepa Brena je od 1991. udana za tenisača i poduzetnika Slobodana Bobu Živojinovića a Dragana od 1999. za poduzetnika Tonija Bijelića. Brena ima 59 godina a Dragana u prvi mjesec 2020. navršava 52 godina. Obje imaju vlastite tv kuće i produkcije.

Dvije pjevačice uz pomoć svojih supruga odlučile su razbiti monopol najmoćnije zabavne televizije TV PINK. Lepa Brena osnovala je snažnu zabavno glazbenu tv Grand TV koja je iznimno gledana u Srbiji, regiji te iseljeništvu, a Dragana Mirković je iz Beča pokrenula DM TV  koja je također zabavno glazbenog karaktera i konkuriraju jedna drugoj. Obje pjevačice tabloidi često „proglašavaju bolesnima iz nepoznatih izvora“ ali im i stvaraju skandale. Svake druge godine ove legendarne pjevačice izbace novi album bolji od boljega.

Imperij, foto Facebook i Grand

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik