PREVARE, OPTUŽBE, PRIJETNJE, SUDOVI, PORNIĆI – KARLEUŠA

Teško je reći da postoji iti jedna osoba estrade sa toliko mnogo skandala kao što je Jelena Karleuša. No, to je nije omelo da ima čitavu vojsku fanova, dobre pjesme, čvrste stavove i predvodi u vrhu zvijezda na Balkanu. Nepredvidljiva, samodopadna, njen medij je Facebook i ne ustručava se ratovati sa medijima, optuživati i tući nisko novinare, urednike; pjevačice skoro da i nema sa kojom nije u ratu a sa mnogima se našla i na sudu. Njen prvi brak bio je osuđen na propast sa sinom dinastije Karić, jer su mediji pisali da je spavala sa tjelohraniteljem što je osporavala, tvrdeći da je tu priču lansirala Ceca Raznatović.

Najveći javni okršaji i uvrede letjele su na račun Cece Ražnatović da je zločinka, kriminalka i da svu slavu duguje mafiji kao i mužu pokojnom Arkanu ratnom zločincu. Jelena ne bira riječi kada vrijeđa. Jednom je „uzela na nišan uvreda“ pjevačice Seku Aleksić, Viki Miljković, Miru Škorić, pa i Severinu. Tako je jedno vrijeme posvetila uvredama Seku Aleksić vrijeđajući je da je debela prasica koja je neuspješno kopira. Istakla je da se Seka srami svog pravog imena i porijekla   Severini je poručila da jedino što dobro radi je snimanje pornića i da loše puši“. I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju.“ Za Daru Bubamaru je rekla da je nepismena i da ne zna jedan padež.“ Vlasnika TV PINK Željka Mitrovića je nakon pregovora o snimanju pogreba majke nezadovoljna ogadila da će mu cijela javnost vidjeti kako mu djeca šmrču i kćer puši k…. Mitroviću je prijetila djecom, da je devijantan i da skloni kamere sa groba njezine majke, proklinjavši da dabogda njega snimali mrtvoga.

Praktički umjetnica koja je svojim stilom i pjesmama dosegla vrh potpuno je izgubila živce i više očito ne vlada sa sobom te joj je nužan psihoterapeut koji bi joj pomogao da je manje konfliktna jer to očito dolazi iz vlastitog nezadovoljstva. Predstavljala se kao zaštitnica manjina, ženskih prava, LGTB prava, Hrvata i Bosanaca, uzorna majka i supruga kao i umjetnica. Mnogima je usprkos svemu voljena i uzor.

JK pjeva mužu Dušku

No ono najteže je nenadano kao bumerang streslo. Seksualno eksplicitne slike u kojima se Karleuša samozadovoljava preko SKYPEA u razgovoru sa nogometašom Ognjenom Vranješom, šokirala je cijelu javnost i njenog supruga Duška Tošića koji je bio veliki prijatelj Vranješa. Izbio je skandal a da mnogima nije bilo jasno niti što se događa. Cijeli Balkan piše jeli montaža ili nije. Povod se ne zna ali Karleuša je tvrdila da su slike montaža, dok je Vranješ rekao javno da su originalne.…i potpuni skandal sa svima medijma. Facebook fanovi su krenuli u napad i obranu kao i hajku na Vranješa koji se zaljubio u Karleušu i očito dao u javnost snimke JK. Zapravo utvrdilo se, da su dugo uz znanje kućne domaćice živjeli zajedno i zabavljali se dok joj je suprug igrao u inozemstvu. Htjela je u javnosti glumiti uzornu vjernu obiteljsku ženu. Vranješ je iznio da se poigrala sa njegovim emocijama.

JK u zanosu izvedbe

Skandal sa Vranješom taman je poklopio se kad i liječenje njene majke Divne Karleuše koja je bila kažu mnogi divna osoba i nikada nije nekog vrijeđala. Majka je izgubila bitku što je dotuklo Jelenu. Novinaru Kurira je prijetila pred kamerama da je ne snima na grobu majke jer će ga razbiti, ubiti, psovala mu sve od reda, pljuvala ga i pozivala na obračun. Čovjek je naprosto nakon duže rasprave i snimanja u šoku otišao u policiju podnijeti prijave. Nakon snimki koje su izašle Karleuši se na društvenim mrežama počelo prijetiti grobom djece. No možda bi opravdanje mogli naći u teškom podnošenju dugačke majčine bolesti, razvodom roditelja kao i svijetu slavnih kojima je život često izuzetno težak jer se traži da budu i ono što nisu.

Navodno neki mediji špekuliraju da je na društvenim mrežama Karleuša izgubila podršku mnogih fanova. Nekad je dovoljno reći samo “izvini” iz srca. Vjerujemo da se Jelena oporavila, polako ima sve više nastupa i u žiži javnosti je opet.

Imperij tim, foto Privatne

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik