PRVA ŽENA KOJA PLAĆA MUŠKARCU ODŠTETU ZA RAZVOD JE MADONNA

RAZVOD I RAT ZA SKRBNIŠTVO

Naizgled sretan ali i kontraverzan brak u kojem su stvorili dva sina završio je krahom. Madonna je sudski bila dužna platiti odštetu od 76 do 92 milijuna dolara Guyu Ritchieu, inače deset godina mlađem suprugu koji danas govori kako mu je to bilo najbolnije područje života, razvod i borba za skrbništvo.

Madonna je u drugom braku sa Guy Ritchiem koji traje sedam ipo godina, Ritchi je uspio prihvatiti njenu vrlo tešku narav, diktaturu, i posebne životne ukuse. Sama za sebe tvrdi da je teške naravi i da mora biti uvijek po njenom, a kako je rođeni brat Madonne izjavio javno: njegova sestra je lezbijka i uopće ne shvaća kako se može zaljubiti u Guya, te smatra sve to predstavom. Majka troje djece – Lourdes (12) iz prvog braka sa Carlosom Leonom, Rocca (8) sina Guya i posvojenog Davida (3), pjevajući kao svjetska pop zvijezda, glumeći i režirajući nekoliko vrlo gledanih filmova, pišući knjige od sexa, pa sve do bajki za djecu, Madonna je postigla enorman uspjeh i zaradu od 525 milijuna dolara. Imovina njezina supruga engleskog redatelja Guy Ritchieja procjenjuje se na minimalnih 35 milijuna dolara, a sada i ono što je njeno automatski ljubavlju koja traje sedam ipo godina, Guy ima pravo reći da dijeli sa njom sve, jer joj je bio suprug, podrška u životu, te je odgojio troje djece sa njom.

Madonna je vjerovala da neće sud izgubiti jer sa Guy Ritchijem nije potpisala predbračni ugovor pa je sve završilo na sudu. Guy smatra da joj je značajno pomogao u karijeri i životu te to planira dokazati sudu. Osim novca želi i sina Rocca. Madonna je u biološkom ocu svog sina Rocca zaista prepoznala prijetnju čim je smatrala nužnim da angažira “đavolju odvjetnicu” – Shackleton. Njezina odvjetnica Fiona Shackleton proslavila se nakon što je zastupala princa Charlesa tijekom njegova razvoda od princeze Diane, te Paula McCartneyja, kojeg je njegova mlada supruga Heather Mills pokušala “iscijediti” do posljednjeg novčića. Sada će na sudu braniti bankovni račun najpoznatije svjetske “material girl”, djevojke zainteresirane u prvom redu za materijalno, kako je Madonna pjevala 1985. godine.

Nakon devetomjesečno borbe na sudu, Madonna Guy Ritchie dogovorili su se da Rocco (16) ostane živjeti u Londonu sa svojim ocem. Madonna je iscrpila sve snage i izgubila na svim instancama suda. Smatra da je Rocco iz manipuliran i od kad je ostao u Londonu više se nije poželio vratiti majci u New York.

Imperij, foto: Facebook

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik