SELMA BAJRAMI EKSKLUZIVNO: TREBATI ĆE MI DUGO DA VRATIM VJERU U MUŠKARCE

Selma Bajrami poznata je po svojoj brutalnoj iskrenosti, često je znala uzburkati duhove Balkana, a u ekskluzivnom intervjuu za Imperij definitivno je otišla korak dalje.

Prošla je kroz nikad turbulentnije životno razdoblje, tako da tema za razgovor nikako nije nedostajalo. Govorila je zaista otvoreno i bez uvijanja. Odlučila je da stane u kraj brojnim špekulacijama i lažnim vijestima. Mediji su zaista pretjetali pa su joj tako izmišljali saobraćajne nesreće, čak se pisalo i da je sa sinom završila na ulici…

Mediji su pisali sve i svašta. Bili ste mjesec dana odvojeni od sina Darisa. Da li je istina da ste umalo završili na ulici?

Sada je sve dobro. Uselila sam u novu kuću, u toku su radovi. Mom sinu Darisu se jako sviđa naš novi dom te novi prijatelji, ali i vrtić u kojem se odmah uklopio. Nikada nije došlo do toga da ostanem na ulici. Kad sam se odlučila razvesti, cijeli svoj život sam stavila u dva kofera i svojom voljom sam sa dvogodišnjin sinom napustila bračni dom. Na kraju se ispostavilo da je to bio mudar potez. Držim se stare poslovice, bolje spriječiti nego liječiti!

Često Vas povezuju sa mnogim muškarcima. Možete li nam otkriti da li ste zaljubljeni? Da li je neko ukrao srce jednoj od najboljih bh. pjevačica?

Zaista ne razmišljam o ljubavnim planovima. Trenutno u mom životu ne postoji muškarac. Kad se desi, desit će se. Trebati će mi dugo vremena da steknem povjerenje u muški rod. To mi zaista nije prioritet.

Razgovarao: Mustafa Mulahuseinović, foto privatna

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik