MAKSIM TRZIN IZ POBJEDE U POBJEDU

MAKSIM TRZIN ima 28 godina i dolazi iz Bačkog brega pokraj Sombora. Brojati nagrade Trzina je suvišno jer ih je stotinjak. Maksim se posvetio potpuno bodybuildingu i može se pohvaliti da je apsolutni državni prvak Srbije rei godine za redom16/17/18 u Jagodini Open. Priča o sebi ovaj svestrani sportaš. „Bodibildingom sam počeo da se bavim još kao karatista, sa namerom da malo poboljšam izgled i da izgradim još malo mišića, kako bih sebi izgledao lepše u ogledalu. Pošto sam iz malog sela Bački Breg, gde je znanje o bodibildingu skoro nepostojeće, odlučio sam da se od samog početka edukujem na tu temu kako bih imao što bolje rezultate i bio što bliže svome cilju, drugačijem telu u ogledalu.“ – kaže Maksim za Imperij.

„Tako je i bilo. Svaka nova informacija kako o treningu, tako i o ishrani bila je primenjena u praksi i rezultati nisu izostajali. Ali, lestvica se pomerala svakim danom sve više i više i tako su mi nadolazile i takmičarske ambicije. 2013. godine odlučujem da se spremim za tamičenje i tako nastupam na Prvenstvu Vojvodine kao junior u teškoj kategoriji +75kg i zauzimam 2. mesto. Tada sam video da mogu i da imam potencijal da uradim i nešto veće, samo sam znao da bi trebalo da radim jednako naporno kao i da tada. Odlučujem da se ne takmičim sve dok ne budem zadovoljan svojim izgledom i dok ne poradim kvalitetno na određenim mišićnim partijama.“ Maksim ulazi u Yamatoto tim Srbije.

U medijima Srbije je pisao članak kako je „Njegov izgled je specifičan i izaziva pažnju, kako kod devojaka, tako i kod muškaraca“ za telegraf je iznio: „Oba pola su impresionirana mojim izgledom, samo na različite načine. Što se tiče devojaka, moram da priznam da su bolje reagovale kad sam bio “manji” nego sad kad sam ovako “veliki”. Sad imam 115 kilograma. Ali i dalje ima publike, što se tiče ženske populacije. Uvek ima devojaka koje vole ovako velike momke.“ – ispričao je bodybilder kroz osmeh. 22.09. 2019. u Padovi osvaja Yamamoto Pro Cup 1. mjesto bodybuilding +102kg, već 05.10.2019 Maksim je apsolutni pobjednik u bodybuildingu JAGODINA OPEN 2019. – YAMAMOTO NUTRITION. Namučio se pošteno a događaj i svoje vježbe iz dana u dan slikao na mrežama svojim prijateljima i fanovima. Tako je i posljednja nagrada prije nekoliko dana u Mađarskoj PRO CARD WINNER 2019.

 Imperij SILA, foto: Privatne

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik