DALMACIJA DJ WORLD – TKO TRESE KLUBOVIMA

Toni Juranović iz Makarske školovani je glazbenik i multiinstrumentalist sa preko 20 godina staža na DJ sceni.  Pišu da je stilski neogranicen i nepredvidljiv, te u kombinaciji sa savrsenom tehnikom miksanja na floor-u nikog ne ostavlja ravnodusnim.Posjeduje ogromnu glazbenu kolekciju, tako da je nesto “davno zaboravljeno” cesto u prvom planu njegove “voznje”. U Makarskoj nastupa u Buba Bar i Caffe Bar Smile a ostalo: Judino Drvo Club Split, Q bar Zadar. DJ Lookis, pravim imenom Luka Akrap je producent i DJ, koji je u vode elektronske glazbe krenuo sa 15 godina. Nastupao je na Ultri 2018. kao uvodni zabavljač i nastupa po Dalmaciji. Inače nastupa po splitskim klubovima Central klub, Bodega, Fabrique, Inbox ali i po cijeloj Hrvatskoj.

Ivana Grubišić

Daniel Božić poznat kao Trinity iz Splita već niz godina bavi se produkcijom elektronske glazbe. „Za sada sam u produkciji 99%.Ove godine gaže su odbijene.“ – rekao nam je.  Jakov Smolić poznat kao DJ Jaky dolazi iz Komiže na Visu u Split. Žanrovski na žici je između deep housea, tech-house i techna. Inače se bavi i skiperstvom po „Viškom akvatoriju“ i po naruđbi a kao dj nastupa u Zenta Clubu Split, Tunel Ratcat i Na Maloj Loži Sibenik, Pločnik Zagreb, Beach Bar Loca Villa Tisno,  Silver & Smoke Sarajevo, Lazy Bar Blagaj – Ada Mostar, Kset Banja Luka;  Luka Šimić poznat kao El Commando kaže da voli miješati stilove, učinit set što zanimljivijim, šarenijim. Inače je voditelj evenata u splitskom zabavljalištu Kocki. Nastupao je u: Skrivena uvala Cres, Gljevstock festival Gljev kraj Sinja, Aquarius Klub Zagreb, Masters club Zagreb, Pločnik Zagreb, Aurora Club Primošten-Croatia….

Danijel Božić

DJ Klox inače iz Hvara je radio i live zabavljač Carpe Diem Beacha, Pink Champagne i Hula Hula. Kloxa biste mogli uhvatiti od Splita do Dubrovnika na gostovanjima. Luka Trošić poznat kao DJ Troxy je mladi DJ iz Zadra koji već iza sebe ima brojne nastupe kojima zadivljuje svojim ritmom i prepoznatljivim stilom. A nastupao u Cocktail bar “Pocco Locco” Biograd na Moru, Podroom Night Club Zadar, Central the club Split i Fabrique Split.

Luka Akrap

Od žena je neumorna umjetnica Ivana Grubišić, poznata kao DJ Lady GI inače majstorica plesa i odgajateljica u vrtiću. Nastupala je između ostalog u Ghetto Club & Art Academy Split, Antique bar Split, Manna Lounge bar Split, Joe’s Beach Lounge & Bar Split, COX bar Split  a van Splita: Passarola Night Bar Hvar, Casa Del Padrone Krk, Disco club Oz Rab, Villa Kaliopa Vis, Marota Crikvenica, Kataka Cocktail Bar Crikvenica, Back-Door Bar Zadar, Caffe Bar Centar Vodice, HOOKAH BAR Vodice, The Legends Pub Primošten, Candela bar Hvar, Summer Beach Bar H2O Makarska.

Imperij tim, foto: Facebook, Instagram

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik