VOĐA ELITNE TURSKE SEKTE UCJENA I PEDOFIL, BOSS MAFIJE SA PREKO 300 ČLANOVA

Vođa zloglasne turske sekti, Adnan Oktar (63), poznat i kao Harun Yahya TV propovjednik, sektaš, bivši prijatelj Erdogana i vlasnik tv kanala A9 uhićen je 2018. u svojoj vili u Istanbulu, optužen je za prijevare, otmice, pranje novca, iskorištavanje vjerskih osjećaja, udruživanje u kriminalnu organizaciju, pokušaj ubojstva, vojnu špijunažu, ucjene i seksualno zlostavljanje. Upravo je počelo suđenje 17.09.2019. u zatvoru Silivri.

OVAKO MU JE IZGLEDAO KRAJ ukupno 226 optuženih, od kojih je 171 u pritvoru, a 25 se već nagodilo s tužiteljem.

Optužnica Visokog kaznenog suda u Istanbulu ima ukupno 226 optuženih, od kojih je 171 u pritvoru, a 25 se već nagodilo s tužiteljem. Oktara i druge tereti se za zlostavljanje i patnje 125 žrtava, prenosi turski Hürriyet​ Daily. Oktar tvrdi da je nevin i da mu namješta britanska tajna služba. Tijekom pretresa njegove vile i njegovih tjelohranitelja nađeno je silno oružje, droga, popisi ucjenjivanih…. policija je prilikom racije zaplijenila 96 pištolja, 23 puške, 3000 metaka i 300.000 dolara u gotovini. U sklopu akcije vlasti su blokirale 120 internetskih stranica povezanih s Oktarovim kultom.

Uhićenica i krunska svjedokinja protiv Oktara je Beril Koncagül bivša pripadnica sekte, koja je svjedočila da je u kriminalnoj mreži provela 10 godina, a da su seksualnom zlostavljanju podvrgnute djevojčice od 7, 10, 14 i 17 godina. Oktar je bio nedodirljiv, mnogi su mu vjerovali a iz svoje ville je propagirao i islam i polugole žene oko njega. Upravo sexipilne žene i modeli su bili zaslužni da njegov kult postane popularan pa se silan broj elite spojio sa njim.

U VREMENIMA SLAVE CARSTVA

Praktički to je bio harem do prošle godine u svrhu podvođenja političarima i bogatašima koje bi snimao i ucjnejivao. Ne može se reći da je uživao posebne zaštite jer bi zbog konzumacija kokaina znao završiti kratko u zatvoru a kako je postojao sve veći ovisnik o alkoholu i kokainu, godinu i pol dana proveo je u duševnoj bolnici. Tvrdio je da su Židovi krivi što se drogira. Adnan Oktar je bio borac protiv ateizma, darvinista, masona i cionista, a islam sa golim ženama na javnoj tv bio je nešto sasvim normalno što je sablažnjavalo vjernike islamske vjeroispovjesti, dok ove tolerantnije je privlačilo.

Dok je Koncagül bila ondje, Oktar je imao 17 drugih seksualnih robinja. Punoljetne ili maloljetne, svejedno, sex je dopušten sa svakom iznad sedam godina. Djevojke su mu morale služiti gole, a on ih je tukao, vikao na njih, tjerao ih na seksualne odnose. – Morale smo ga zvati “ljubavi moja” neovisno o tome što bi radio – prenijela je nekada omiljena Oktarova “mačkica”kako ih je zvao a sebe lavom.  Koncagül stiče, djevojke su bile sustavno napastovane i silovane. – Tri sam puta pokušala pobjeći, ali on je imao 60 naoružanih čuvara, svaki metar vile nadgledaju kamere. Bilo je nemoguće pobjeći. – ispričala je Beril Koncagül.

NA NJEGOVOJ TV U ISTANBULU CURE PLEŠU I VLADA RASPAŠOU

– Religija je bila samo paravan. Želio je da ga sve žene gledaju kao da su zaljubljene u njega. Ako to ne bi učinile kako treba, on bi prekinuo prijenos uživo i zlostavljao ženu da bi je kaznio. – ispričala je Ayça Pars. Ako bi neka počela plakati pred uključenim kamerama, on bi rekao da je to zato što ga toliko voli. Ayça Pars bila je uz Oktara 30 godina, ne samo kao jedna od “mačkica” nego i kao direktorica njegove televizije. Ona je, kao i Beril Koncagül, pristala surađivati s istražiteljima. U međuvremenu je 35 žrtava podiglo tužbe protiv Oktara. Njih 15 tvrdi da ih je seksualno zlostavljao dok su imale između 11 i 17 godina. Među njima je i 11-godišnje dijete koje je u kult dovela majka. Žene i djevojke dobrovoljno bi mu se pridružile da bi sudjelovale u TV showu, ali onda ih više ne bi puštao.

Pripremio: Toni Eterović, foto: Gety Images

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik