Amra Džeko šokirala javnost: Edin i ja ne spavamo zajedno

Prelijepa supruga fudbalera Rome, model Amra Džeko otkrila je javnosti detalje iz privatnog života.

Prosječan dan Amre Džeko započinje vožnjom djece u školu, zatim ide na trening i šeta pse po obližnjoj šumi. Amri oko djece pomažu majka i svekrva, ali i Sofija, kćerka iz prethodne veze koja živi sa njima.“U vrijeme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vrijeme sa Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kad nas uhvati nostalgija onda spremam bosanska jela. Živimo vrlo mirno, posvećeni smo obitelji jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Kako se Una rodila i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti”, otkrila je Amra.

Poznato je kako nogometaši Rome i Lacija ne mogu proći gradom, a da ih navijači ne zaustavljaju na svakom koraku.“Turistički smo obišli grad, sve znamenitosti, prije nego što je Edin potpisao za Romu, jer to sada ne bi bilo moguće, s obzirom na to koliko je popularan u Rimu.”, rekla je Amra.

Edin je suprugu nedavno počastio putovanjem u Veneciju, gdje su ipak uspjeli prošetati a da ih previše ne ometaju prolaznici.

SM, Foto: Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik