DESET MINUTA U DNEVNIKU UDARENE AUSTRALIJSKE TELEVIZIJE DOBIO JE FOLK PEVAČ HALID MUSLIMOVIĆ

DESET MINUTA U DNEVNIKU UDARNE AUSTRALIJSKE TELEVIZIJE DOBIO JE FOLK PEVAČ HALID MUSLIMOVIĆ

Halid Muslimović optužen da je pretukao australijsku državljanku Sonju Bašić

Australijska državljanka Sonja Bašić dala je za nacionalnu televiziju te zemlje šokantnu ispovest o nasilju i prebijanju koje je navodnio pretrpela od bosanskohercegovačkog pevača Halida Muslimovića zbog čega će je na sledećem zakazanom suđenju pratiti čak i australijski konzul.

Halid joj je navdno dužan pozamašnu svotu novca, a on je u razgovoru za srpske medije istakao da je izuzetno potresen time što ga u Australiji danima predstavljaju kao monstruma.

– Mene je učilo vreme pa se znala sresti neka budala, a sada ih se nakotilo. Lešinari i budale se sami javljaju, a isti takvi ili gori ih podržavaju. Neverica i tuga zbog svega što mi je ta žena napravila. Verujem u pravdu i to da će sve posle suđenja biti jasno- rekao je Halid

Naime, Halid tvrdi da laž ima ,, kratke noge” i da uvek ostane kratka posle istine. Ističe da bi voleo da razgovara oči u oči sa australijskim zvaničnicima tvrdeći da Sonja Bašić koja ga optužuje laže da ju je tukao. Isto tako dolazak konzula na suđenje možda je sojevrstan način zastrašivanja Musimovića, ali on to nije tako protumačio. Muslimović kaže da bi voleo da bude prisutan i da čuje istinu iz ,, prve ruke “.

– Sramota je da mi posle četrdeset godina karijere montiraju aferu koja nema veze sa mojim likom i delom. I dalje ne mogu da verujem da ljudi podržavaju priču koja je čista izmišljotina i prevara. Verujem u sud i živim za dan kada će mi sve ove strahotne optužbe skinuti sa vrata – kaže Muslimović

 

Pripremio Miloš Simić

Foto: tv

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik