2020. NOVI JAMES BOND

Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu “No Time to Die”/ NEMA VREMENA ZA UMIRANJE. Film će se premijerno prikazati 03. 04. 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 08. 04. u SAD-u, objavljeno je na službenom Twitter profilu 007. Snimanje filma poznatog kao Bond 25, započelo je u četvrtom mjesecu na Jamajki kada su producenti najavili da će osvajač Oscara, Rami Malek utjeloviti glavnog negativca. Ponudila se uloga i britanskom princu Charlesu koji je posjetio snimanje.

“No Time to Die” trebao je stići u kina u 11. mjesecu 2019., ali su pomaknuli datum na 2020. nakon što je redatelja Britanca Dannyja Boylea zamijenio Amerikanac Cary Joji Fukunaga.

U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajki nakon napuštanja tajne službe MI6 dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć. Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom. Film se također snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Ralph Fiennes ponovno će glumiti lika M, Naomie Harris utjelovit će Moneypenny, a Ben Whishaw ostaje Q. James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. “Spectre” iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a “Skyfall” iz 2012. više od milijardu dolara.

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik