VLASTITI UKRASNI VODOPAD

Jedan od najmoćnijih elemenata koji možete dodati svom uređenju okoliša je vodeno obilježje.

Imati mini vodopade na vlastitom posjedu donose multi- senzorno iskustvo u vašem vanjskom prostoru stvarajući refleksije, zvuk i  pokret. Ukrasni vodopad je ukras dvorišta. Može se ugraditi u područja različitih veličina, a vodopad ne mora nužno biti velik. Elegantni vodopad savršeno će se uklopiti u klasični, orijentalni, europski i rustikalni stil…Voda je terapeutska za sve i prirodu može približiti onima koji su zatvoreni kod kuće, poput starijih ili nemoćnih.

Vodopad će vam pomoći da osjetite jedinstvo s prirodom i opustite se. Mirni protok vode smirit će vas nakon dugog radnog dana. U blizini vodopada, mnogi su postavili klupe i  sjenice.  Naglasiti vodopad možete gracioznom ukrasnom travom, kakvim kipom, figuricom, zemljanom posudom ovisno o stilu.

Dizajnirajte vodopad koji nadopunjuje arhitektonski stil vašeg doma i odražava krajolik vaše regije. 

Umjetna akumulacija okružena je kamenjem i živim biljkama i svejedno koji stil odabrali zasigurno ćete uživati u protoku vode kroz vaše dvorište.  Vodootporna LED rasvjetna tijela omogućuju vam gledanje u ribnjak nakon sati i produženje zadovoljstva u gledanju. Vodopad uvijek lijepo izgleda a ne mora nužno biti skup stoga si priuštite zadovoljstvo u kojem ćete definitivno uživati.

Zvezdana Blažević, foto: Pixabay

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik