IGRE PRIJESTOLJA IDU DALJE, LOKACIJE U HRVATSKOJ, TRAŽITI ĆE STATISTE

Nakon što je pisac i režiser George Raymond Richard Martin istupio kako nije zadovoljan završetkom Igri prijestolja HBO je potvrdio da će se snimati novi prequel baziran na knjizi Georgea R.R. Martina ‘Vatra i krv’. Knjiga je objavljena u u 11. mjesec prošle godine, a govori o povijesti kuće Targaryen.

Na službenom Twitteru ‘Igre prijestolja’ najavili su da će seriju koproducirati: George RR Martin, Ryan Condal i Miguel Sapochnik. Serija “Kuća zmaja” će imati deset epizoda, toliko ih je HBO naručio, a pilot će režirati Miguel Sapochnik koji je sjedio u redateljskoj stolici kod nekih od najboljih epizoda u Igri prijestolja. Navodno snimanje je već počelo i određene su lokacije u Hrvatskoj za snimanje. Tražiti će se statisti tako budite pripravni.

Uz njega, autorskoj ekipi pridružit će se Ryan Condal (Colony) te G. R. R. MartinVince Gerardis kao izvršni producenti. Radnja “Kuća zmaja”  trebala bi se smjestiti 300 godina prije događaja iz Igre prijestolja i Daenerys Targaryen, a iz HBO-a nadaju se istraživanju korijena kuće Targaryen u svijetu koji je bogat pričama. Odnosno, iz ovog se naslućuje kako je u planu još nekoliko serija koje će obuhvatiti fascinantni svijet G. R. R. Martina. i obožavatelja Igre prijestolja.  Osim Twitera već su se raspisali i Holywood report, BBC, Guardian….

Imperij,  foto: HBO

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik