Daniel Craig bogatiji od Jamesa Bonda: Evo koliko novca mu je donijela poznata uloga

Glumac je poznat i po ulogama u filmovima “Defiance”, “The girl with dragon tatoo” i “Logan Lucky”, ali ćemo ga uvijek pamtiti po ulozi hrabrog agenta 007.

Daniel Craig se pojavio u 4 nastavka o agentu Jamesu Bonsu, a njegov peti film “No Time to Die” pojavit će se 2020. godine. Šokiraju podaci o glumčevoj imovinskoj kartici zarade od samih filmova.

Prvi njegov film u kojemu glumi poznatog agenta “Casino Royale” koji se pojavio u kinima 2006. godine zaradio je 599.045.960 dolara i tako ostvario najveću zaradu u franšizi sve dok ga 2012. godine nastavak “Skyfall” nije nadmašio i zaradio preko milijardu dolara prikazivanjem širom svijeta.

Njegovo bogatstvo značajno je poraslo nakon što je počeo glumiti Bonda. Na Forbesovoj listi najplaćenijih glumaca našao se 2015. godine sa zaradom od 27 milijuna dolara za film “Spectre”. Bio je jedan od najplaćenijih glumaca i u 2012. i 2015. godini.

Dok zarađuje oko 25 milijuna dolara po filmu o slavnom agentu, 2016. godine nakon snimanja filma “Spectre” pričalo se o tome kako je dobio ponudu od 150 milijuna da snimi još dva filma o agentu 007, piše Mens Health. Nakon nastavka “No Time to Die” on će biti treći glumac odmah nakon Rogera Moorea i Shona Connery-ja, koji je najduže glumio poznatog agenta u franšizi.

Glumac je poznat i po svom dobrotvornom radu pa je tako 2015. godine proglašen globalnim zagovornikom za uklanjanje mina i eksplozivnih naprava.

S.M

Foto: Gettyimages

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik