EZEL ULAŽE U HOTELE

Kenan İmirzalıoğlu je turski glumac rođen 18.06. 1974 godine u selu Bala, pokrajina Ankara. Rođen je u siromašnoj obitelj kao treće djete poljoprivrednika. Ćuvao je ovce i stoku kao djete od 12 godina. Kako je odrastao, postao je visok 1,93 i zavolio je košarku. Oca je molio za fakultetsku naobrazbu. Diplomirao je matematiku na sveučilištu Yildiz gdje je susreo modne agente. Manekenstvom se započeo baviti 1995. godine i ubrzo pobjeđuje na turskom izboru najboljeg modela. i on je turski glumac za kojeg se bilo objavilo da je gay, pa je sve osporio: “Obožavam karizmatične žene.“ – rekao je. Najpoznatiji je po ulozi Ezel osvetnik.

SELFIE

Glumačku karijeru počinje 1999. godine, nakon što ga je zapazio producent Osman Sinav, koji mu je odmah poudio ulogu u TV seriji Deli Yurek (Ludo srce). Od tada je nastupao u nizu turskih filmskih uspješnica. Kenan Imirzalioglu oženio je 2016 manje poznatu glumicu Sinem Kobal. Na vjenčanju koje se održalo na otoku Cunda, na sjeverozapadu Turske, prisustovalo je 300 gostiju. Među gostima zapaženi su bili kolege glumci: Cansu Dere, Burçin Terzioğlu, Yiğit Özşener i Barış Falay. Pažnju su plijenili i Berguzar Korel, Kivanc Tatlitug, Burak Ozcivit, Fahriye Evcen te mnoga druga poznata lica iz turskog javnog života.

Kenan i ekipa

Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal postali su jedan od najplaćenijih glumačkih parova u svijetu turskih serija. Sa snimanjem novih epizoda, mjesečna zarada popularnog dvojca iznosi oko 150.000 eura. Naravno skuplji je Kenan koji ima oko 30.000 eura po seriji a bolja polovica ima samo 6000 eura po seriji. Kenan mnogo ulaže u privatni biznis po Istanbulu i turskim ljetovalištima gdje gradi hotele i ostale ugostiteljsko uslužne centra. Inače, Kenan nema instagram ali zato njegovi fanovi imaju na stotine profila.

Imperij, foto: Facebook, Twitter

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik