VELIKI POVRATAK DORIS DRAGOVIĆ: Suprugov kolaps ju trznuo iz letargije!

Nakon što je infarkt umalo uništio život njenog supruga, Doris Dragović se potpuno povukla sa estrade. Doduše i ranije je smanjila nastupe i pojavljivanja se manje u medjima, ali sada izgleda ozbiljno razmišlja o povratku. Doris se dugi niz godina posvetila vjeri a zatreslo je cijelu regiju i Split kada je mladi suprug Mario Budimir (53) doživio najteži infarkt. Prema pričama očevidaca prijatelji liječenici su ga silovito oživljavali i to dva puta gubili. Udar je bio toliko silan da Mario može slaviti drugi rođendan nakon dugog oporavka koji je prošao.

Prije dva mjeseca je objavila pjesmu “Brod za nabolje”, najavila za 11. mjesec nastup u Areni Zagreb i njen kompilacijski album koji je izdao Croatia Records “Original Album Collection” treći je najprodavaniji u Hrvatskoj – ako to nije povratak onda ne znamo što je. Možda je odlučila prihvatiti suprugov savjet koji je ljetos podijelio sa hrvatskom javnosti: “Lipo je živit. Ja nisam vjerovao da mi se nešto slično može desit. A sad vidim ono što se kaže danas jesi, sutra nisi. Treba guštat i živit. Punim plućima. To vam je moj savjet nakon što sam ovo preživio.”

Fanovima će sigurno biti drago vidjeti u Areni jednu od najboljih pjevačica regije, a koncert će pohoditi i ljubitelji njene glazbe iz drugih država bivše Jugoslavije. Navodno se karte najbolje prodaju u Sloveniji, pa će iz Dežele biti dosta publike u Areni.

S.M

Foto: Printscreen/ Youtube

 

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik