Prorekla atentat Kennedya i smak svijeta / Svi su je predsjednici poštivali

NOSILA JE KRIŽ OKO VRATA, ISTAKNUTA KATOLKINJA I ASTROLOG

Jeane Dixon (1904. – 1997.) je najpoznatija vidovnjakinja modernog doba i najvažnija osoba svijeta 20. stoljeća. Njeno najznačajnije predviđanje datira iz 1960. godine kada je predvidjela da će visok, plavook demokrat postati predsjednik SAD i biti ubijen. Nevjerojatno predviđanje gospođe Dixon o tragičnoj smrti Johna F. Kennedyja zatreslo je građane, medije, sigurnosne službe i političare. Nakon tragedije odmah su je pozvali na suradnju. Blisko je surađivala s predsjednicima Nixonom i Reaganom. Svi mediji SAD su pisali o njenim pogađanjima ali nisu istakli promašaje.

Nekoliko godina nakon predsjednikove smrti, Nancy Reagan je slijepo vjerovala Jean Dixon, te je uspjela čitav mužev raspored uskladiti sa njenim astrološkim predviđanjima. Do danas, Jean Dixon je ostala najzapamćeniji i najkontroverzniji američki medij. Među ostalim bitnijim proročanstvima savjetovala je 1944. godine filmskoj zvijezdi Carol Lombardi da ne putuje avionom. Ubrzo nakon toga slavna je glumica poginula u avionskoj nesreći.

Osim Kennedyjeve smrti je također predvidjela atentat na M. Gandija 1948., R. Kennedyja i M. L. Kinga 1968., te samoubojstvo Marilyn Monroe.

Robert Reagan i Jeane Dixon

JEANE DIXON U DRUŠTVU PREDSJEDNIKA RONALDA REAGANA

Prorekla je veliki rat Amerike i Kine, koji se nije dogodio što ne znači da i neće. Kada su je kritizirali da zastrašuje javnost pojašnjavala je da se često krivo tumači ono što ona iznosi. Što znači da ima stvari koje očito nije dobro vidjela….?

Dixon se bavila novinarstvom, obožavala je pse,  te je napisala nekoliko knjiga, uključujući i onu o horoskopima za pse. 1973. Dixon je objavila svoju najpoznatiju knjigu: ‘The Call to Glory’ za koju njezini sljedbenici vjeruju da sadržava predviđanja o završetku svijeta. U toj je knjizi ova Dixon koja sebe naziva katolkinjom i vjernicom je utvrdila da će se početak kraja svijeta početi događati 2020., a započeti će tako što će svi narodi čuti glas koji izgovara riječi: ‘Učinjeno je!’. 

Taj bi događaj, prema knjizi, označavao drugi dolazak Isusa Krista koji će se na Zemlji boriti sa Sotonom. Borba će trajati sve do kraja svijeta koji će se prema njezinom predviđanju dogoditi 2037. godine. Da li joj je za vjerovati? Najavljeno je do sada mnogo smakova svijeta.

Pripremila Eva Kesler, foto: Getty images

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik