SEVERINA IZGUBILA BITKU ZA SKRBNIŠTVO: PJEVAČICA PODNIJELA KAZNENU PRIJAVU

U pravnoj bitci oko skrbi za sina s ocem njihova zajedničkog djeteta pjevačica Severina Kojić izgubila je spor s Milanom Popovićem.

Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i presudom odlučila da će dijete živjeti s ocem, srbijanskim tajkunom Milanom Popovićem, te da će on samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Inače, Milan Popović je za sina već dva puta vadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina Kojić je tvrdivši da je on to učinio bez njezine suglasnosti angažirala odvjetnika u Srbiji da ispita tko je i pod kojim okolnostima njezinu sinu, koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Severinin zastupnik, odvjetnik Mate Matić rekao je da Popović nema temelja za odvođenje djeteta van granica Hrvatske, te da će poduzeti sve pravne mjere kako bi ga spriječili u tome.

Tek sam se nedavno uključio u cijelu priču. Sve što sam vidio na suđenju je zastrašujuće“, rekao je, dodavši da ne krivi nikog, osim onih koji donose odluke.

Nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dječak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba dječak je preživio traumu i liječnik je preporučio da ne ide u školu.

Međutim, unatoč tome Popović ga je vodio u školu i mimo pristanka majke, pa je zbog toga ona protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

Ova privremena mjera koju je donijela sutkinja znači da bi Severina Kojić danas trebala sina predati ocu koji ga sa sad već steknutim pravima može odvesti van Hrvatske, u Srbiju ili na neku drugu adresu i nastaviti brinuti o njemu.

Njezini zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

Za Severinu je ovo jako težak period. Uprkos svemu, nadala se da će sud donijeti odluku u njenu korist, i indirektno je pokušala utjecati na odluku suda svojom posljednjom pjesmom “Rođeno moje”, međutim ipak nije ispalo kako je očekivala.

Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – izjavila je Severina Kojić gušeći se u suzama.

Milan Popović je pak izjavio da ne smije komentirati sudske odluke, ali da Severini nitko nije oduzeo skrb, te da oni idalje imaju zajedničku roditeljsku skrb.

Pripremila: I.B., foto: Facebook

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik