Prijetnje i linč na sutkinju od slavnih: da je kupljena, zločinka….

Severina se odlučila braniti prosvjedom koji će organizirati skupina Jelene Veljače (SPASI ME). Prema svemu sudeći ove javne osobe smatraju da djete isključivo pripada majci i da je presuda nepravedna. Neki čak presudu nazivaju zločinom, optužuju sutkinju da je kupljena, kao i konstatiraju da Milan ne voli sina nego sve radi iz osvete. Optužuju ga da plaća medije pa bismo voljeli ćuti u cijelosti što ima za reći o djetetu i braku jer jedino što čujemo je Severina i sud. Citiramo cijele izjave sa velikim, malim slovima i sa greškama.

Svekar Severine, popularni Dragan Kojić Keba izjavio je na Instagramu. “Zločin je i presedan nakon 7 godina oduzeti majci dijete. I taj ‘rat’ šteti najviše djetetu jer dijete. Ali kada dovoljno odraste, lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti… Riješit će to mali Aleksandar i prije vremena postati Veliki Aleksandar… Vidio sam i osjetio tu mudrost u njegovim iskrenim dječjim okicama… Dat će Bog, bit će to sve oke… PS. Hvala fanovima na poslanoj snimci”.

Jelena Karleuša je iznjela da je Milan Popović kupio sud:  “NEMAM REČI! KOME DA PREDA DETE? LIKU KOJI NIJE HTEO NI DA VIDI DETE PRVIH GODINU DANA?! SEVERINA JE DIVNA POŽRTVOVANA MAJKA A INTERES SVAKOG DETETA JE DA BUDE UZ MAJKU! SVIMA JE JASNO DA OVAJ LIK PLAĆA I MEDIJE I SUDSTVO. BRUKA I SRAMOTA! SEVERINI ŽELIM DA SE BRZO IZBORI ZA DETE I DA SE OVA NOĆNA MORA ZAVRŠI NAJVIŠE RADI NEDUŽNOG DETETA.”

Seka Aleksić je izjavila: “I više nego zastrašujuće! Žao mi je majke i deteta. Kako god da bude na kraju deca ispaštaju u ovakvim situacijama. Zar ne bi trebao biti cilj svakog tate i svake mame da su nam deca srećna?!

Ana Nikolić popularna pjevačica  Srbije je napisala status za kolegicu: “Oduzeti majci dete…TO JE MONSTRUOZNO…I NEDOPUSTIVO!Gde detetu moze biti bolje ,i ko dete moze vise da voli od rodjene majke…NIKO! Sramota…nadam se da ce institucije reagovati…A OTAC,KOJI STVARNO VOLI SVOJE DETE,NIKADA ALI NIKADA,TAKO NESTO NE BI TRAZIO NI URADIO. TACKA.”

Dara Bubamara se isto oglasila: “Zašto se dete oduzima majci posle 8 godina!? Zašto?? Ovo je strašno!! Još sudija žena! Sramota! Žao mi je deteta jer nažalost uvek ispaštaju nedužni. Takav otac ne voli svoje dete, već samo hrani svoj ego u želji za pobedom nad majkom. Mene je ovo jako pogodilo 🙁 !! I dalje verujem u pravdu!!! Sve dođe na svoje <3 “

Imperij tim

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik