IRISHMAN: Film godine sa Al Pacinom, De Nirom i Pescijem!

Toliko iščekivani novi film Martin Scorsesea “The Irishman” premijerno je predstavljen na Netflixu, a prve reakcije su prilično jednoglasne – imamo film godine.

U ostvarenju čija radnja prati istinitu priču o mafiji pedesetih i nestanku legendarnog sindikalnog vođe Jimmy-ja Hoffe, glavne uloge igraju veterani Robert de Niro, Al Pacino i John Pesci. Plaćeni ubojica Frank Sheeran je glavni junak trosatnog Scorseseovog gangsterskog omaža. U ovom nedvojbenom hitu ispričana je priča o dijelu američke povijesti, nasilju mafije i korupciji, a sve je potaknuto istinitim pričama koje su već obrađivane u romanima.

Sheeran je zanimljiv, jer je on po svemu sudeći smaknuo bossa Jimmy-ja Hoffu, ali pored njega vjerno su prikazani mafijaški klanovi, njihovi odnosi i nasilje koje prati sav taj podzemni svijet. Nekoliko scena je baš realistično, što znači da se Scorsese baš posvetio ovom filmu, kao da mu je zadnji.

Netflixova publika je više nego zadovoljna, a nije im smetalo ni 200 minuta koliko zapravo traje ovaj film. Dopadnosti filma svakako doprinosi i vrlo jaka glumačka postava, s kojom jednostavno ne možete promašiti.“Irishman je jedan od najboljih filmova godine. Toliko je fenomenalno vidjeti legende kao što su De Niro, Pacino i Peschi, koji su pružili najbolje uloge u 2019. Za film koji traje tri i pol sata, ni na trenutak nije djelovao sporo,“ napisao je jedan od fanova na internetu.

Je li riječ o najboljem filmu u posljednje vrijeme, sami ćete prosuditi, ali da se isplati pogledati to je definitivna istina.

S.M

Foto: Gettyimages

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik