Facebook: Osnovana grupa podrške Severini i svim majkama

Nakon što je sutkinja Tea Golub prošlog četvrtka donijela privremenu presudu prema kojoj je odlučeno da skrbništvo nad sinom Severine i njezinog bivšeg supruga Milana Popovića pripadne ocu, u javnosti se digla velika prašina.

Rasprave o tome da li je odluka ispravna ili ne – ne prestaju. Mnoge medijske ličnosti su se oglasile i dale svoje mišljenje, a podrške, kao ni grubih riječi, ne fali ni Severini ni Milanu.

Pored svega, na društvenoj mreži Facebook napravljena je grupa podrške Severini, ali i ostalim majkama “Svi smo mi uz Severinu jedna je majka”.

Kako saznajemo, u samo dva dana, grupa je skupila 1.700 članova, a u njenom opisu stoji da tu možete napisati svoju tamnu priču iz života, te biti podrška ostalim majkama i Severini.

Grupa je već zatrpana brojnim objavama.

Svi smo ostali dirnuti ovom presudom, izčupati majci dijete iz srca, dobroj majci, koja voli svoje dijete, djete voli nju. Van svake pameti je. E pa sad tko vjeruje, više u naše sudstvo. Draga i mila Severina svi smo uz Tebe, drži se hrabro, teško je, ali ćeš Ti pobjediti, DIVNA SI MAJKA“, objavila je jedna od članica grupe.

Koliko ljubavi u ovim očima, tisuću riječi slika govori…. strasti, emocija, radosti…. Ne opraša se uspjeh, žena puna radosti, ljubavi… Žena koja ima stav, hrabra, jaka… Ne to žene ne vole… One koje vide interes, one sve uništavaju jer one su pune mržnje prema takvih ženama…. Volim tu ženu, majku… Vidim svoju borbenost… posljednju snagu daješ za svoje dijete… Želim od srca da ova žena, majka vrati svoje dijete, da nastavi raditi svoj posao gdje je najjača… Samo jako… Ženo MAJKO, Kraljice…. Teško je ali skupi snage… Sve ja čitam i ono što pojedini ne vide…. Što prije da tvoje jedino pile bude uz tebe, da te grli onim svojim malim ručicama… Volim te“, komentar je ispod Severinine slike sa sinom.

Podrška Severini!“ , „Svi smo uz Tebe. Hrabro i digni glavu.“, „Severina uz tebe je Imotski. Nema ljubavi, ako nije majčinska.“, samo su neke od brojnih poruka podrške.

Pripremila: I.B., foto: Instagram

Tagovi:

Povezani članci:

Izbornik