Za sve je kriv botoks: Lice Toma Cruisea neprepoznatljivo

Mladoliki izgled holivudskog glumca i producenta Toma Cruisea nije mogao proći neprimjećeno kada se 57-godišnji glumac u četvrtak u Londonu pojavio na dodjeli The Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu.

Botoks je postao sve učestaliji oblik pomlađivanja kod brojnih žena, no nije nepoznato ni da ga koriste muškarci, pogotovo holivudski glumci.

Jedan od njih je i Tom Cruise koji je, sudeći po fotografijama pretjerao s botoksom do te mjere da je postigao neprirodan izgled, te se nije mogao fino ni nasmijati.

Budući da Toma ne viđamo često na društvenim događanjima šok je bio još veći, jer 57-godišnjake koji prirodno stare teško je vidjeti u potpunosti zaglađenog lica i bez ijedne bore.

Tom je član Scijentološke crkve i otkako se 2012. godine rastao od supruge Katie Holmes ne viđa njihovu kći Suri koja sada ima 13 godina.

Prije nekoliko dana, iako mu je to bilo zabranjeno, Tom je izrazio želju da sa kćeri provede Božić, što mu je Scijentološka crkva odobrila kako bi glumac povratio izgubljenu popularnost.

Pripremila: I.B., foto: Facebook

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik