ZABORAVITE JASONA MAMOU: Ovaj turski zavodnik je novi veliki HIT!

Can Yaman novi je hit glumac u Turskoj. Posljednjih se mjeseci samo o njemu priča, a to duguje svom egzoričnom izgledu na tragu hollywoodskog glumca Jasona Mamoe.

Zajedno sa Demet Özdemir Can glumi u seriji Ptica ranoranilica (Erkenci Kus), koja je ultimativni hit među mlađom publikom, u Turskoj i mnogim drugim zemljama gdje se serija prikazuje. Can se ne dvoumi pokazati svoje izvajano tijelo na Instagram profilu, a stil koji njeguje osebujan je i nesvakidašnji. Navodno su on i kolegica iz serije Demet u vezi, a nedavno su izašli i u provod zajedno sa ekipom iz serije. TV par je demantirao emotivnu povezanost u privatnom životu.

Can je po profesiji pravnik i ima 29. godina. U svijet filma i serija došao je slučajno kada se na nagovor prijatelja prijavio na kasting. Pojavio se na turskim izdanjima magazina Hello Men’s Health, a na Instagramu ima 4. milijuna sljedbenika.

Nedavno je Can posjetio Madrid, a stanovnice glavnog grada Španjolske umalo ga nisu rastrgale na zračnoj luci. To dokazuje da je vrijeme latinu zavodnika prošlo i da dolaze dečki s istoka.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik