TKO BI BOLJE PRISTAJAO UZ MILICU PAVLOVIĆ: VUK KOSTIĆ ILI MILOŠ BIKOVIĆ!?

Milica Pavlović jedna je od najatraktivnijih mladih pjevačica u Srbiji, a Vuk Kostić i Miloš Biković najatraktivniji glumci mlađe generacije u regiji. Pitate se sigurno što njih troje imaju zajedničko?

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila vrlo atraktivne fotografije sa Vukom Kostićem, koji je poznat po ulogama opasnih dečkiju u filmovima i serijama. Fotografije su toliko oduševile njene fanove da su komentari pljuštali na sve strane. Mnogi su konstatirali kako bi njih dvoje bili idealan par. Jedan je fan napisao:”Mislio sam da imam šanse kod Milice, ali poslije ovih slikasam definitivno propao.”

View this post on Instagram

Action 📽 #tb

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Riječ je o nešto starijim fotografijama za magazin Story gdje su Milica i Vuk dali zajednički intervju. Međutim, čini se kako se Milici dopada još jedan zgodni glumac, jer je u nedavnom intervju komentirala atraktivne glumce iz regije koje je primjetila. “Dosta njih volim, ali evo, recimo, Miloš Biković mi je simpatičan,” izjavila je glumica.

Možda se iz ovih rečenica može izvesti zanimljiv zaključak. Obzirom da je Miloš pobrisao sa svog Instagram profila sve fotografije djevojke Barbare, čini se kako je ona bivša. Mjesta ima za Milicu, samo da se glumac izjasni, ali i pjevačica da precizira tko joj je draži?

S.M

Foto: Instagram

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik