IMALA JE 38 PLASTIČNIH OPERACIJA U KOJE JE ULOŽILA 200.000 DOLARA I SAD DOLAZI NA TV

Pisali smo ranije o Yanet Garciji, najpopularnijoj djevojci za vremensku pogognozu na svijetu. Sada imamo loše vijesti za njene fanove. Janet je nagovijestila kako se povlači, jer razmišlja ostvariti se kao majka sa svojim sadašnjim dečkom.

Njeno mjesto trebala bi zauzeti meksička plastična žena Aleira Avendano. Riječ je o ženi koju nazivaju “latino-barbika” jer je na njoj izvedeno 38 plastičnih operacija. Mišljenja o njenom izgledu so podijeljena, nekima je savršena a drugima sva izvještačena. O svojim plastičnim zahvatima Aleira govori otvoreno.

View this post on Instagram

Sientes que t doy calor?

A post shared by 👑 (@aleiraoficial_sexy) on

 

“Povećavala sam grudi sedam puta, imala sam operaciju nosa pet puta, 18 puta sam bila na liposkulpturi, radila sam usta, zube, ma sve,” kazala je u jednom intervju Aleira.

U današnje vrijeme kada su operacije dostupne gotovo na kiosku svjedočimo potpuno neprirodnim transformacijama. Aleira je zbog sužavanja struka i nošenja korzeta neprirodno sužena u struku, što nekima djeluje bizarno.

Buduća voditeljica se previše ne osvrće na kritike: “Uložila sam 200.000 dolara u operacije, ali i vrijeme, trud i posvećenost. Nikad se nisam plašila odlaska pod nož jer sam uvijek išla kod specijalista i istraživala sam o zahvatu koji sam radila,” dodala je ona.

Za razliku od prekrasne i prirodne Yanet Garcije, Aleira ima bizaran izgled koji se neće svim svidjeti. Jedno je sigurno, producenti su htjeli privući pozornost, a to su definitivno uspjeli!

S.M

Foto: Instagram

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik