ZVIJEZDA IGRE PRIJESTOLJA O DEPRESIJI: HTJELA SAM NESTATI SA ZEMLJE

Emilia Clarke bolovala je od depresije nakon što je imala dvije aneurizme, u vrijeme kada je počela snimati Igru prijestolja. Zvijezda Igre prijestolja Emilia Clarke odlučila je poduzeti drastičnu mjeru u svojem životu. Zabranila je obožavateljima da se slikaju s njome, prenosi MSN.

Američka glumica donijela je ovu odluku nakon što je imala napadaj panike na aerodromu, tijekom kojega joj je obožavatelj došao i tražio da se fotografira s njome. – Hodala sam aerodromom kada mi je krenuo napadaj panike koji je došao zbog iscrpljenosti. Plakala sam i u tom trenutku mi dolazi neki dečko koji me pita može li se fotografirati sa mnom. Rekla sam mu da ne mogu disati i da mi je jako žao.. Onda sam shvatila da zapravo ne znam kako ovo sve raditi… – rekla je Emilia Clarke dodavši kako će još uvijek obožavateljima davati autograme.

33-godišnja glumica bolovala je od depresije nakon što je imala dvije aneurizme, taman u vrijeme kada je počela snimati Igru prijestolja. – Htjela sam nestati, obrisati se s lica Zemlje jer nisam mogla izdržati pritisak javnosti. Osjećala sam veliku bol. – iskrena je bila Clarke u jednom od svojih svjedočanstava o bolesti.
Imperij, MSN, Instagram
Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik