3 Pjevača sa ogromnim egom

Kada počinjemo priču o ego nitko ne pada prvi na pamet bolje od slavnog KANYE WESTA. On je veliko ime u rap kulturi no međutim ego mu je puno puno veći od njega samog. Najbolji primjer je kada je u intervjuu izjavio da ga je sam Bog odabrao da mu bude glas i da mu on bude spojnica i iako mu je to najpoznatija izjava nije mu jedina.

Image result for lorde Sljedeća na listi je Lorde koja je jedna od onih pjevačica koja izgleda normalno na površini kada se vidi njezina interakcija sa drugim ljudima. Na društvenim mrežama maltretira svoje kolege u industriji te je izjavila da joj je Hrvatska dala državljanstvo samo zbog toga što je toliko slavna.

Image result for jake paul   Zadnji na list je jedan on naomraženijih ljudi na internetu. Vloger i internetski klaun Logan Paul koji iako nije baš pjevač počeo je odjednom raditi pjesme koje su napisane samo da pljuju druge na Youtube. Iako njegov brat također ima problem sa egom on je barem dovoljno i nastradao zbog toga i još uvijek strada ali njegov mladi brat još uvijek nije dobio svoje. Ako trebate dokaze za njegovo ponašanje samo pogledajte jedan njegov ispad. Doslovno bilo koji.

by K.V.

 

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik