SRCEPARAJUĆI SNIMAK: Tužni psić odvojen od “majke” krave koja ga je odgojila

Nijedna priča o suživotu životinja, bez obzira na njihovu vrstu, veličinu i izgled, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tako i ova priča o malenom psiću Rookieu, koji je po samom dolasku u svoju novu porodicu pridobio srca svih ukućana.

Ono što ovu priču čini posebnom je ljubav koja je zauzela većinu Rookievog srca.

Radi se o velikoj smeđoj kravi, prema kojoj je od početka gajio najveće simpatije. Vremenom krava je u životu ovog malenog prijatelja zauzela majčinsku ulogu i u njoj je vidio ono što do sada nije imao.

Prijateljstvo se iz dana u dan povećavalo, zajedno su spavali u štali, krava je dopuštala da spava na njenim leđima, igrali su se i mazili, jedno drugom su lizali krzno. Međutim, tužni dio priče slijedi kada su vlasnici odlučili prodati kravu.

U srceparajućem videu, vidi se istinska tuga u očima ovog malog psića koji je rastopio srca svih koji su pogledali video.

Nakon što je krava prodata, Rookie je danima bio tužan. Lajao je i cvilio jer je ga je njegov najbolji prijatelj napustio. Osjećao se usamljeno, nikoga nije imao da se igra i mazi sa njim. Njegov pseći život bio je prazan.

Ipak, jednog dana Rookie je začuo kako krava muče i izletio je iz dvorišta, trčao je niz ulicu i pratio svoj instikt i glas koji je čuo. Na kraju je pronašao svog najboljeg prijatelja, svoju kravicu.

Njegova sreća ne može se opisati riječima, jer iako ne žive više skupa, veoma su blizu i svakoga dana mogu posjećivati jedno drugo.

Pripremila: I.B., foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik