NOVA SERIJA AZRA, PRELIJEPI ALI NESRETNI U LJUBAVI

Na Novoj TV pratitelji su ludi za serijom Azra’ koja u turskoj nosi naziv ‘Elimi Birakma’. Glavne zvijezde poznate su od prije gledateljimja turskih serija, a to su Alp Nevruz koji u serijiglumi Cena te Alina Boz koja glumi Azru. Šarmantnog Alpa gledali smo u seriji ‘Fazilet i njezine kćeri’, a lijepu Alinu u seriji ‘Tuđi život”.  U ovoj seriji Alina će, za razliku od prijašnjih uloga, glumiti pozitivku, djevojku koja živi na selu i spremna je svima pomoći, a Alp će i ovdje imati ulogu neodoljivog bogataša. No, Azra će dobiti Cenovo bogatstvo jer će pomoći njegovoj majci u nezgodi što će zakomplicirati stvari…

Alina Boz

Plavokosa glumica rođena je u Moskvi (Rusija) 14. 06. 1998. godine. Preselila se u Istanbul 2005. godine te započela školovanje. Prije glume, bavila se modelingom te je bila u brojnim reklamama i na naslovnici časopisa “Heygirl” i sada se još uvijek uz glumu tu i tamo bavi modelingom pa je trenutno zaštitno lice za “Pantene” boju za kosu. Osim u dvijema popularnim turskim serijama “Tuđi život” i “Elimi Birakma” glumila je i u filmu “Kacma Birader”. Ova mlada glumica bila je u vezi sa poznatim filmskim glumcem Burakom Canom, a sada je u potrazi za svojom srodnom dušom. Da je miljenica publike dokazuje i činjenica da je na Instagram profilu prati 19 milijuna obožavatelja.

Alp Nevruz

Ovaj 29-godišnjak rođen je u Istanbulu 15. 01.1990. godine. Šarmantni Turčin visok je 183 centimetra, a prije glume bavio se modelingom. Osim u serijama “Fazilet i njezine kćeri” i”Azra” , glumio je i u horor-filmu “Ceberrut” te serijama “Arkadaslar Iyidir” i “Aşk Laftan Anlamaz”. Mediji Alpa rado uspoređuju s popularnim glumcem Burakom Ozcivitom. Na veselje mnogih obožavateljica, ovaj ljepotan još uvijek solira i traži onu pravu. Kaže kako mu se po tom pitanju trenutno nigdje ne žuri te kako mu je posao sada na prvom mjestu.

Imperij tim

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik