SINU HOLLYWOODSKOG GLUMCA VENE SE RASPALE OD DROGE

Cameron Douglas, sin hollywoodskog glumca Michaela Douglasa, konačno se usudio progovoriti o svom stanju, nakon što je u javnost isplivala njegova borba sa ovisnošću i depresijom.

Član jedne od najistaknutijih hollywoodskih dinastija nije se navodno mogao nositi sa svim tim pritiskom javnog života. Njegov djed Kirk Douglas, kao i otac Michael, snimili su za svog života na desetine uspješnih filmova i osvajali najveće nagrade u svijetu filma, što je stvorilo osjećaj manje vrijednosti kod potomka.

Već sa 13 godina Cameron se osjećao manje vrijednim jer nije imao talent, pa je već tada kušao prvu drogu. Marihuana je postala kokain, kokain heroin…Do svoje dvadesete godine nekoliko se puta pokušao skinuti s druge, ali bezuspješno. Hospitaliziran je nekoliko puta, a vene su mu se gotovo raspale od droge. Završio je i u zatvoru zbog posjedovanja droge.

U svojoj biografiji “Long Way Down” najmlađi Douglas opisuje pakao droge koji je prošao. “Nekoliko sam puta mislio kako umirem, ali gore od toga je sva ta patnja. Tri uzastopna ‘shota’ ne vrijede onoga što slijedi,”  kaže u biografiji Cameron.

S.M

Foto:

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik