ARMANI: MIŠIĆAVI DEPILIRANI TIPOVI SU MI PIČKASTI

Kralj modnog neba Giorgio Armani nedavno je izjavio u Milanu na reviji uvredljivo kada su ga novinari opet pitali kako bilderi nisu muškarčine. “Muškarac treba biti muškarac, vidim kad je netko pun mišića, depiliran u bojama papige Ara. To je in ali nije moj stil muškarca. To je pičkasto.” – rekao je pred ženskim i muškim modelima da je bar on probao sve u svojih 85 godina. Modni dizajner s godišnjim prometom od 1,6 milijardi USD i osobnim bogatstvom oko 8 milijardi USD vješto skriva svoj privatni život ali kada kaže što ima reći tada mu nitko nije ravan.

Imao je djevojke a najveća ljubav dogodila mu se sa poslovnim partnerom, arhitektom Sergiom Galeottijem, koji je umro od srčanog udara 1985.

Što je za kralja mode muškarac, ovako je opisao: “Ne volim mišićave dečke. Previše teretane nije dobro! Volim zdrave ljude, one koji paze na svoje tijelo no ne bildaju mišiće previše. Homoseksualac ne znači odijevati se po ‘kalupu’. Ja sam homoseksualac, ali muškarac mora biti muškarac a ne odijevati se homoseksualno. To je neukusno i pretjerano da ne kažem pičkasto.”  Upitan o plastičnim operacijama na ženama dizajner je rekao: “To je idiotski… Male grudi ne moraju postati velike. Volim prirodne žene, one koje dostojanstveno stare, a ne one koje se bore izgledati mlađe nego što to jesu.”

Imperij

 

Tagovi: ,

Povezani članci:

Izbornik