SHAKIRA PRIZNALA DA SE PLAŠI BRAKA: “ŽELIM DA ME GLEDA KAO LJUBAVNICU”

Popularna kolumbijska pjevačica Shakira u „60 Minutes“ intervjuu otvoreno je odgovorila na pitanja koja se tiču velikog broja tema. Između ostalog, objasnila je i zašto se nikada nije udala za svog dugogodišnjeg dečka nogometaša Gerarda Piquea.

Iako su Shakira i Pique u ljubavnoj vezi već deset godina i čine se sretno zaljubljeni, još uvijek nisu uplovili u bračne vode, a pjevačica je konačno otkrila i zašto.

View this post on Instagram

NY skyline!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Ne želim se udati. Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju djevojku, ljubavnicu. To je poput tog zabranjenog voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće ovisno o njegovom ponašanju“, kazala je pjevačica.

View this post on Instagram

Soy un koala! I’m a koala! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Par se upoznao na snimanju spota za Shakirinu pjesmu „Waka Waka“ koja je predstavljala himnu tadašnjeg svjetskog prvenstva koje se održavalo u Južnoafričkoj Republici.

Pjevačica je priznala kako joj je Gerard odmah „zapao“ za oko.

Nisam nogometni obožavatelj pa nisam ni znala ko je on. Ali kada sam ga vidjela, bio mi je veoma simpatičan. Onda smo se konačno i upoznali“, rekla je.

Za deset godina veze, koliko su skupa, par je dobio dva sina Milana (6) i Sashu (4).

View this post on Instagram

Felices fiestas! Happy holidays! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

Nikad nismo bili tradicionalni par. Nemamo dogovor ko će šta obavljati i slično. Međutim, oboje smo podjednako uključeni u roditeljstvo i sve probleme koje imamo pokušavamo riješiti na najbolji mogući način. Podržavamo jedno drugo, ali imamo i veliku pomoć naših porodica“, istaknula je Shakira.

Pripremila: I.B., foto: Instagram

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik