KRITIKE SA SVIH STRANA: JAMES CAMERON POKAZAO KAKO ĆE IZGLEDATI AVATAR 2

Kanadski redatelj i producent, James Cameron napokon je objavio prvi uvid u fantastičnu avanturu dugoočekivanog nastavka filma „Avatar“.

Međutim, umjesto euforije među obožavateljima, James je pokupio kritike sa svih strana.

Kritičari su ga razapeli zbog više od 10 godina razmaka među nastavicima. „Avatar“ je snimljen davne 2009. godine, a njegov najavljivani nastavak više se puta odgađao.

Neko treba reći Cameronu da je troje ljudi uzbuđeno oko Avatara 2. Vrijeme je da mu neko to kaže“, jedan je od komentara na Twitteru.

Sjeća li se uopće netko što se dogodilo u Avataru…“, „mislio sam da je Cameron snimio već 5 ili 6 filmova u međuvremenu“, publika se nije susprezala.

Fotografije koje su objavljene na oficijelnoj Twitter stranici filma, pokazuju četiri lokacije bajkovitog svijeta Pandore.

U nastavku Avatara , nećete se samo vratiti u Pandoru – otkriti ćete nove dijelove svijeta“, napisao je Cameron u objavi.

Fotografije prikazuju velike plutajuće stijene, Na’vije koji lete na leđima bansheeja (mitska bića), a na skoro svim fotografijama se može vidjeti po nekoliko luna na nebu ove fantastične planete.

U filmu uloge će ostvariti Sam Worthington, Sigourney Weaver, Vin Diesel i Kate Winslet.

Nastavak je zakazan je za posljednji mjesec 2021. godine, a očekuju se još 3 nastavka 2023., 2025. i 2027. godine.

Pripremila: I.B., foto: Twitter

Tagovi: , ,

Povezani članci:

No results found

Izbornik