TOP 10 IGARA DESETLJEĆA 10-8

Pravila liste su ovakva. Ako je igra izašla 2009. ali ušla u svijetlo dana tek 2010. broji se te se cijele franšize mogu uvrstavati kao jedna točka ako su sve igre odlične i ako su sve izašle u ovom desetljeću. I naravno svako tko radi ovakvu listu radi ju malo po svojem izboru a malo po ostatku ljudi. Ako bi svi išli po ocjenama sve liste bi bile iste a ako vaša igra nije na listi nemojte se razljutiti jer je možda samo bila samo malo ispod TOP 10

Pa možemo početi.

10. Assassins Creed Black Flag

Image result for assassin's creed black flag

Kao veliki fan Assassins Creed franšize bilo mi je teško staviti ovo na 10. mjesto no moramo zapamtiti da je to 4. dio franšize koja ja je odlična no neki dijelovi ju uništavaju. Na primjer šuljanje brodom kroz močvaru i iako zvuči kao neki ludi set iz nekog filma u praksi ne radi ni malo. Ali igra je odlična i nakon što sam ju ponovno testirao još uvijek izgleda prekrasno i kontrole su odlične.

9. DOOM 2016.

Image result for doom 2016

Ok ovo je jedan od rijetkih remakea stare franšize koji je savršeno uspio spojiti novo i staro. Jedina horor igra u kojoj se horor boji igrača i gdje je neprijatelje moguče rastaviti na toliko načina da ih se nemože nabrojati mora biti na ovoj listi. Odlična glazba, brza akcija i osječaj koji bi kućnu mačku pretvorio u tigra nema se što ne voljeti. A i nastavak dolazi ove godine.

8. OVERWATCH

Image result for overwatch

Gdje da se uopče počne sa Overwatchom. Iako nije prvi svoje vrste on je definitivno najveći hero shooter a i jedna od zadnjih ako ne i zadnja dobra igra koju je Blizzard napravio. Likovi koji se pamte i velika priča iza njih mislim šta se nebi voljelo. A i ogromno praćenje koje je dobilo zbog E-Sport scene koju je napravila za takav stil igara.

Ovo su zasada prve tri igre na listi. Sljedeće tri dolaze ubrzo.

by K.V.

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik