TOP 10 IGARA DESETLJEĆA 7-5

Nastavimo ovu listu.

7. HORIZON ZERO DAWN

Image result for hzd

Ova igra je jednostavno umjetničko djelo. Od likova do krajolika do mehanike sve je blizu savršenstva ako ne i potpuno savršeno. Toliko je čudno da je toliko dobra jer su Guerrilla Games poznati po Killzone serijalu koji je čista pucačina dok je ovo predivno putovanje mlade cure da spasi sve ljude koji su ju odbacili.

6. DARK SOULS SERIJAL

Image result for dark souls 3

Dark Souls serijal je odličan od prvog do trećeg dijela ali treći dio usavršava mehanike koje je napravilo svoj vlastiti žanr igara. takozvani Souls žanr. Ove igre su samo za jake gamere a ako želite pošteni izazov uzmite bilo koju igru iz serijala. Mislim rijetko kada napravite cijeli žanr u kojem svaka tvrtka želi napraviti svoju verziju igre. Čak mi je i malo žao što je tako nisko na top 10 listi.

5. GRAND THEFT AUTO 5

Image result for GTA 5

Nakon slabog GTA 4 fanovi su se malo bojali što če biti nastavak na GTA sagu i Rockstar nije ni blizu iznevjerio. Napravili su jednu od najboljih igra s otvorenim svijetom u kojoj možete igrati sa 3 razna likova. Svaki od kojih prikazuje jedan od Američkih stereotipa. Također ima i odličnu multiplayer komponentu te će vas ova igra čak i godinama nakon izlazka držati.

by K.V.

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik