ZAYN MALIK I GIGI HADID PONOVNO ZAJEDNO DOK JE ONA NA SUDU ZBOG NJEGOVIH SLIKA!

Gigi Hadid i Zayn Malik ponovno su zajedno. Iako su mediji proteklih tjedana pisali kako se viđaju samo kao prijatelji, priča je, čini se, ipak otišla malo dalje.

Par je tijekom svoje burne veze raskidao nekoliko puta, a posljednji put davne 2018. Godine. Iako se činilo kako je to kraj zauvijek, situacija se naglo promijenila.

Naime, njih se dvoje proveli vikend u New Yorku, i izašli su na večeru u jedan talijanski restoran kako bi proslavili njegov 27. rođendan. Sa njima su bili i Gigina sestra Bella, mama Yolanda kao i brat Anwar u društvu djevojke, Due Lipe.

Kako piše E! News, njih su dvoje zajedno nekoliko tjedana. “Gigi i Zayn su se ponovno spojili tijekom blagdana,” navodi jedan izvor. “Zayn je bio taj koji je napravio prvi potez, a Gigi mu je pružila još jednu šansu. Ona ga je oduvijek voljela, ali pauza im je bila nužna.”

Ovih dana u javnost je izašao i jedan zanimljiv detalj. Gigi je ovih dana ostala praznih džepova upravo zbog Zayna, mada on za to zaista nije kriv! Naime, ona se našla u istom problemu kao Ariana Grande jer je neovlašteno koristila pjevačeve fotografije! Paparazzo Robert O’Neil tužio je Gigi i tražio od nje 150.000 dolara, ali se čini kako je ona odlučila sve riješiti vansudskom nagodbom. To znači kako mu je ipak platila pozamašnu svotu novca, kako bi ovaj odustao od tužbe.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik