TOP 10 IGARA DESETLJEĆA 4-2

Blizu kraja liste smo

4. SID MEIER’S CIVILIZATION VI

Image result for civilization 6

Ogroman serijal simulatora je u ovom nastavku usavršen i iako većina fanova nije znala kako će poboljšati prijašnji nastavak u serijalu uspjeli su. Još više mogućnosti, još više sadržaja i još više razmišljanja i zabave. Igre znaju trajati danima ako ne i tjednima i ovo je savršenstvo u simulacijskim igrama.

3. THE LEGEND OF ZELDA BREATH OF THE WILD

Image result for the legend of zelda breath of the wild

Jedna od najstarijih franšiza je imala uspone i padove no ovakvo umjetničko djelo gaming svijet nikada nije očekivao. Nintendo je poznat po pomicanju granica no ovo je savršeno. Igra je doslovno dobila najbolje ocjene na 99 posto ocjenivačkih portala. Nemožemo čekati nastavak na ovo samo da vidimo dali će Nintendo uspjeti ovu igru još poboljšati samo što ovaj puta sumnjamo jer je doslovno nemoguće.

2. THE WITCHER 3

Image result for the witcher 3

Ova igra je usavršeni otvoreni svijet baziran po knjizi. Svaki dio svijeta se čini kao u njemu žive pravi ljudi sa kojima se može ući u interakcije i koji imaju svoje probleme koje naravno samo vaš lik može riješiti. Najveći dokaz da je ova igra tako dobra je da je dobila svoju valstitu seriju na Netflixu i za razliku od većine serija i filmova napravljenih po igrama serija je zapravo odlična.

Zadnji dio liste možete očekivati uskoro i prvo mjesto će vas definitivno iznenaditi jer ponekad prvo mjesto ne ide samo jednoj igri. Ali pitanje je koje igre će ga dijeliti.

by K.V.

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik