VJENČANJA NA MORU SU PRAVI HIT: RASTE POPULARNOST HRVATSKE!

U posljednje vrijeme i u našim područjima sve sve popularnije postaje organiziranje vjenčanja na moru, i za to postoje dobri razlozi! Klasika je odavno izašla iz mode, pa se čak i oni parovi koji ne putuju odlučuju u vjenčanje uključiti i neke elemente koji su posebni.

Oni koji se ipak odluče otići na more, rade to u onim mjesecima kada je najugodnije. Vrhunac ljeta i zime se izbjegavaju, svaki iz svojih razloga, a najpopularniji su proljetni mjeseci kada je klima ugodna i nema previše vjetra.

Upravo zbog klime Hrvatska je sve popularnija kada su u pitanju vjenčanja na otvorenom. Samo na Instagramu više je od 5.000 hashtagova na ovu temu, a gotovo trećina od toga su strani parovi koji biraju Dalmaciju i Istru za destinaciju vjenčanja. Ako želite organizirati vjenčanje na moru morat ćete izdvojiti dosta novca, jer u slučaju da želite poseban tretman može biti riječi o više tisuća eura, a ako pak želite brod to će biti dodatnih 2000 eura po danu, pokazuju statistike. Najpopularnija su vjenčanja od oko 100 zvanica, dok ima i onih skromnijih.

View this post on Instagram

Photographer in Dubrovnik. Wedding, romantic and family photo shoots. Happy smiles, real feelings. Speak English. +380634748250 Viber, WhatsApp. #honeymoondubrovnik #dubrovnikwedding #dubrovnik #dubrovnikweddingphotographer #두브로브니크사진가 #크로아티아 #크로티아스냅 #크로아티아사진 #크로아티아여행 #두브로브니크 #두브로브니크스냅 #weddingcroatia #photographercroatia #croatiawedding #photographerincroatia #croatia #photographerdubrovnik #photographerindubrovnik #croatiaweddingphotographer #dubrovnikphotographer #croatiaphotography #dubrovnikprewedding #фотографвпраге #pragueweddingphotographer #praguephotographer #photographerinprague #preweddinginprague #プラハ #프라하 #布拉格

A post shared by Dubrovnik Photographer (@photographercroatia) on

Najviše se za vjenčanje u Hrvatskoj odlučuju Hrvati koji žive vani i žele “zemlju koju nose u srcu” pokazati u najljepšem svjetlu, moće se vidjeti iz podataka. A lokacija za pokazati je baš puno. Od tvrđava i dvoraca u Istri i Dalmaciji do frapantnog Dubrovnika, Hrvatska baš ima lijepih lokacija. A napreduju i agencije koje nude ovakvu vrstu vjenčanja. Sve više ističu u svojim ponudama i mogućnost posebnih aranžmana na otvorenom.

Možete izabrati vjenčanje na mjestu koje je samo za vas posebno, iz bilo kojeg razloga. Neki parovi biraju veliki grad, netko se odluči za vjenčanje na moru. Neki biraju mjesto na kojemu nikad nisu bili, ali su oduvijek željeli otići. No, kakvu god odluku donijeli, Hrvatska je zaista sve bolji izbor.

S.M

Foto: Instagram/Unsplash

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik