A TEK JE NAPUNILA 18: BILLIE EILISH SNIMILA NASLOVNU PJESMU ZA NASTAVAK JAMES BONDA!

EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International objavili su da će mlada, popularna pjevačica Billie Eilish, izvesti naslovnu pjesmu za 25. film o Jamesu Bondu „NO TIME TO DIE“.

Iako ima tek 18 godina, talentovana Billie već vlada scenom, a nominovana je i za prestižnu nagradu Grammy.

Zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pjesmu za nastavak legendarnog serijala, te tako postala najmlađi umjetnik u povijesti koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o omiljenom agentu 007.

Pravo je ludilo biti dio svega ovoga. Imati priliku da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala ogromna je čast. James Bond je nagenijalnija franšiza ikada. Još uvijek sam u šoku“, izjavila je mlada pjevačica.

Njen brat Fineas je izjavio kako je cijeli život maštao da napiše pjesmu za Bondov film, te kako je neizmjerno sretan što im se ukazala prilika da budu dio ove legendarne priče.

U nastavku “NO TIME TO DIEBond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir trajati će sve dok se ne pojavi
njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Bond i Liter moraju izbaviti kidnapovanog naučnika, za šta se ispostavlja da je komplikovanije nego što su mislili. Bond nailazi na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

NO TIME TO DIE” u kina stiže u 4. mjesecu ove godine!

Pripremila: I.B., foto: Twitter

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik