ŠOK U VELIKOJ BRITANIJI: SAKUPLJAČ PRONAĐEN MRTAV U STANU ZATRPANOM SMEĆEM!

Jedan je muškarac, od ranije poznat kao “sakupljač smeća” , kod kuće pronađen mrtav i zakopan među toliko smeća da policija nije mogla doći do njegovog tijela.

Policajci su provalili u dom 63-godišnjeg Jamesa Pettitta, nakon što su 911 pozvali susjedi koji ga duže vremena nisu vidjeli. Međutim, kada su oborili vrata njegovog doma u Birminghamu, dočekao ih je val trulog smeća.

Nakon ulaska kroz jako usko stubište, mogli su vidjeti leš zarobljen duboko u planinama smeća, ali nisu mogli doći do njega.

Jedan je susjed za “The Sun” priznao: “Čuo sam da je gore bilo deset puta gore – smeće im je bilo do struka i više. Policija je rekla da je preopasno i nesigurno pomicati tijelo, pa su morali pozvati pomoć da očiste put. “

Na scenu su stupil specijalisti za čišćenje s maskama za lice kojima je trebalo više od pet sati da očiste sobu i dođu do tijela. Kada su konačno došli do njega, ptkriveno je kako je Pettit umro u srijedu navečer.

Pettit je bivši radnik Nacionalne mreže, živio je sam na imanju oko četiri desetljeća, kazali su susjedi. Već godinama je poznat kao “sakupljač”, što je zajednički naziv za ljude koji sve čuvaju u svom domu i odbijaju bacati bilo što. Riječ je o psihičkom poremećaju koji se jako teško liječi.

S.M/The Sun

Foto: Printscreen The Sun

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik