JAMES NORTON FAVORIT JE ZA NOVU ULOGU JAMES BONDA!

James Norton najveći je favorit za sljedeći nastavak Jamesa Bonda. Trenutno je glavni glumac na setu  BBCeve drameThe Trial Of Christine Keeler”, a vijest je objavio tokom Nove godine.

Pohod za novim Bondom krenuo je 2016. godine, kada je Daniel Craig priznao da se nakon glume 2006. u Casino Royaleu, zasitio Bonda. A dodao je kako glumački želi ići dalje.

Radije bih razbio čašu i razrezao zglobove, odgovorio je Craig na pitanje da li bi snimio još jedan nastavak Bonda.

Od tog trenutka mediji su počeli sa špekulacijama o tome ko bi mogao igrati slavnog svjetskog špijuna u idućem nastavku, a među mogućim kandidatima spominju se Tom Hiddleston, Idris, pa čak bivša nogometna zvijezda David Beckham.

U najnovijem filmu o BonduNo Time To Die”, koji izlazi u četvrtom mjesecu ove godine, Craig posljednji put utjelovljuje Bonda.

Otkako je James Norton proglašen za glavnog favorita za lik Bonda, naglo mu je porastao rejting i popularnost. Počeo je da se pojavljuje svugdje, a nedavno je bio zvijezda crvenog tepiha napromociji novog filmaGospodin Jones. U filmu igra titularnog lika Garetha Jonesa, a premijera ovog filma zakazana je za 7.2.

Pripremila: I.B., foto: Facebook

Tagovi: , ,

Povezani članci:

Izbornik