PRIRODA ILI PLASTIKA? POGLEDAJTE ŠTO SI JE “OTIMAČICA” URADILA OD LICA!

Latinoamerička glumica hrvatskih korjena Gabriela Spanić, devedesetih je harala TV ekranima. “Otimačica”, “Uljez” i “Za tvoju ljubav” bile su najgedanije sapunice i u Hrvatskoj, a glavna glumica velika zvijezda. Ovih dana objavila je na Instagramu kako sada izgleda i mnogi su se zapanjili.

Gabriela izgleda bolje nego ikada, pa su mnogi komentirali kako ima dobrog plastičnog kirurga. Bilo je još zlobnijih komentara koji smatraju kako je glumica cijela od plastike, ali ona se nije obazirala na njih.

Zapravo, ako pozornije pogledate njen profil vidjet ćete kako tu ima i fotografija i snimaka bez šminke, tako da se može zaključiti kako glumica zapravo vodi računa o svom izgledu i u četrdesetim godinama. Tu je i na desetine fotografija iz obiteljskog života gdje Gabriela zaista izgleda opušteno.

Gabrijela Spanić rođena je u Venecueli. Kao i mnogi Hrvati nakon Drugog svjetskog rata, njen otac je sa svojim roditeljima emigrirao iz Hrvatske u Venecuelu. Gabrijela ima i sestru blizanku Danielu, kao i mlađu sestru Patriciju i brata Antonija.

Ona danas ima 45 godina, a život joj je od malena bio predodređen za nešto veliko. Počela je na studijima psihologije koje je ubrzo napustila zbog mode i glume. Nekoliko je puta izabirana za Miss u raznim kategorijama.

Gabrijela je prvu glavnu ulogu dobila u telenoveli ”Como tu ninguna” (Nijedna kao ti), a nakon što je ta serija postigla međunarodni uspjeh Gabriela se preselila u Meksiko. Uslijedile su njene povjesne uloge, a kruna svega bila je  ”La usurpadora”, kod nas “Otimačica” (1998.). Glumica je briljirala u dvije uloge, dobre i iskrene Pauline i zle, nemilosrdne Paole i sva vrata su joj od tada bila otvorena.

“Otimačica” je oborila sve rekorde u gledanosti i postala je jedna od omiljenih telenovela koje su se prikazivale kod nas.

Gabrijela je 2000. godine posjetila Sloveniju, Hrvatsku i Indoneziju u pratnji sestre Daniele.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik