NEDALEKO OD ISTRE: U SLOVENIJI SE OTVARA PRVI BORDEL S PLASTIČNIM LUTKAMA!

U malom mjestu Sežana, nedaleko od granice sa Istrom, otvara se prvi etični bordel u Sloveniji. U bordelu Doll House, klijentima će se iznajmljivati plastične djevojke kojim će se kasnije pridružiti i plastični dečko. Vlasnice bordele istaknule su da su nakon istraživanja tržišta došle do zaključka da klijenti postoje.

“Dugo smo tražili pogodno mjesto za naše poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom.“, izjavila je Sandra Negro koja Doll House otvara sa svojom poslovnom partnericom Valentinom Markežič.

Kako kažu, trenutno su u bordelu dostupne samo dvije silikonske lutke. Jedna od njih je kovrčava crnka, a druga dugokosa plavuša. Riječ je o vrhunskim, TPE silikonskim lutkama, koje imaju temperaturu ljudskog tijela.

Klijenti će s lutkama moći učiniti sve što mogu sa ženom, ali iz higijenskih razloga morat će se pridržavati nekih pravila. Vlasnice su objasnile da se lutke nakon svake upotrebe dezinficiraju i čiste posebnim sredstvima namjenjenim za tu svrhu.Svi korisnici bordela, u njemu će ostati anonimni i neće im se uzimati nikakvi podaci.

Pola sata upotrebljavanja usluga koštati će 60 eura, sat vremena 80 eura, a dva sata 120 eura. U cijenu su uključeni i posebni TV programi, igračke za odrasle i tuširanje na kraju.

Imperij tim

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik