200 PLASTIČNIH OPERACIJA: BIO JE LJUDSKI KEN, A SADA JE ODLUČIO BITI IPAK BARBIKA!

Rodrigo Alves, proglašen za čovjeka Kena, koji je imao više od 200 operacija na svom licu i tijelu i potpuno se transformirao, sada je otišao korak dalje – i postao žena. Sada sebe zove Rody, a svoje buduće novo ime čuva u tajnosti.

Rodrigo je zbog manjka pozornosti posljednjih godina, sada odlučio kako je ipak transrodna osoba i za Daily Mail izjavio kako mu je žao što njegova tranzicija nije počela ranije.

To se događa kada imate viška novaca, previše slobodnog vremena i ovisnost o operacijama i skretanju pozornosti na sebe. Kada se sve to sastane onda nastupa Rodrigo.

Prošlog je tjedna Rodrigo odlučio govoriti sa medijima o svom “ponovnom rođenju” kao transrodne žene i kazao kako žali što njena tranzicija nije otpočela ranije.

”Božija je volja što sam žena. Osjećam kako sam predodređen biti uzor drugima kako bi se ohrabrili u svojoj transrodnosti,” kaže Rody.

Tako je Rodrigo zapravo poništio sve svoje prethodne izjave i obezvrijedio sav novac utrošen kako bi ga prikazao kao mušku lutku Kena. Čak su i s njegovog Instagram naloga nestale sve fotografije od ranije.

Postavlja se pitanje: Stigmatiziraju li ovakve osobe zapravo one istinske transrodne osobe, koje se desecima godina bore za svoju vidjivost u modernom svijetu?

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , ,

Povezani članci:

Izbornik