NAJBROJNIJE HOLLYWOODSKE OBITELJI: ONI SU SLAVNI I BOGATI I IMAJU MNOOOOGO DJECE!

U vremenima kada u našoj okolici žive male obitelji sa jedva dvoje djece, mnogobrojnim obiteljima mnogi se čude. Pomislite tek kako je u svijetu slavnih. Iako biste pomislili kako njihov hektični način života nikako nije spojiv s velikim brojem djece, iznenadili bsite se koliko ste u krivu!

Mnogi od slavnih su se odlučili imati više djece nego što biste pretpostavili! Ovo su slavni čije obitelji broje najviše članova.

Marlon Brando

Iako je javnost znala kako ima jedanaestero dece, moglo se često čuti kako ih je zapravo petnaest. Njegov sin Christian je jednom izjavio: “Obitelj je stalno mijenjala oblik, sjeo bih ujutro za stol doručkovati i upitao ‘Tko si ti’.”

Mick Jagger  

Rock ‘n’ Roll superstar ima sedmero sjece iz veza sa četiri žene. Ukupna razlika između najmlađeg I najstarijeg djeteta je 29 godina.

Robert De Niro

Pored svoje šestero dece, od kojih najmlađe dijete ima četiri godine, ima i četvoro unučadi, navodi Huffington post.

Mel Gibson

On je sa svojom bivšom ženom Robyn dobio šest sinova i jednu ćerku tijekom trideset godina braka.

Charlie Chaplin

Jedan od najvećih glumaca svih vremena imao je buran ljubavni i obiteljski život. Čak jedanaest puta je postao otac, što je tek kasnije postalo poznato javnosti.

Kevin Costner

Ovaj hollywoodski producent, pjevač glumac I dobitnik Oscara ima sedmero djece sa tri različite žene. Njegov razvod od prve žene Cindy Silve bio je jedan od najskupljih u Hollywoodu I otšteta je iznosila 80 milijuna dolara!

Angelina Jolie and Brad Pitt

Zlatni par Hollywooda ima šestero djece od kojih su troje njihova biološka  (Shiloh, i blizanci Vivienne I Knox) i troje usvojeno (Maddox, Zahara i Pax). Angelina je usvojila Maddoxa i Zaharu prije svoje veze sa Bradom, a on kasnije postaje njihov legitiman otac.

Eddie Murphy

On je sa sadašnjom suprugom Paige Butcher nedavno dobio prvo dijete. Prethodno je dobio devetero djece sa različitim ženama.

Rod Stewart

Osebujni pjevač ima čak osmero djece. Najstarije ima 52 godine, a najmlađe samo četiri. Šest mjeseci nakon što mu se rodio najmlađi sin Aiden, postao je i djed po prvi put kada je njegova kćerka Kimberly rodila djevojčicu.

S.M

Foto: Facebook/Public domain

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik