NJU LJUBI NAJBOLJI KOŠARKAŠ DANAŠNJICE: PLAVUŠA LEDENOG OSMJEHA!

Slovenac Luka Dončić igra košarku iz snova u NBA, ali pored sebe ima i djevojku iz snova. Anamarija Goltes u svemu ga podržava i bodri, a i na oko izgledaju kao savršen spoj.

Košarkaš Mevericksa i lijepa Slovenka već su dugo u vezi. Jedno drugome pružaju stabilnost, a svima je jasno koliko profesionalnim sportašima znači kada imaju stabilan privatni život i mogu se koncentrirati samo na sport.

Anamarija je također popularna i na Instagramu ima 82.000 pratitelja. Kao mlađa bavila se kickboksom i plesom, što joj je dalo sjajne predispozicije da danas zarađuje kao model. Kada je imala 15 godina, Anamarija je izabrana za najljepšu tinejdžericu Slovenije.

“Luka me je najprije osvojio mladalačkom i razigranom energijom. Zanimljiva je osoba i još uvijek ima sve što me je na samom početku privuklo kod njega,” izjavila je svojevremeno Anamarija.

View this post on Instagram

Sweeter than honey 🍯#loungeunderwear #ad

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes) on

Ovaj slovenački par sigurno je jedan od zgodnijih iz svijeta sporta i zbog toga privlače pozornost u rodnoj Sloveniji. Ovih dana su razdvojeni jer je Anamarija u Sloveniji a Luka u ubitačnom ritmu u SAD-u-

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik