OČAJNA MAJKA APELIRALA NA FACEBOOKU: VAŠU BEBU NEKA NITKO NE LJUBI!

Jedna je majka iz Velike Britanije upozorila roditelje putem društvenih mreža, nakon što joj je sin zaradio užasno životno stanje, samo zbog jednog poljupca dok je bio beba.

Laura Redfern je podijelila na Facebooku fotografiju uha svog četverogodišnjeg sina upozoravajući da nevini poljupci i zagrljaji mogu djeci uzrokovati dugotrajnu patnju.

Majka iz Hulla ispričala je kako joj je sin dobio virus herpes simpleksa (HSV) kad ga je netko s hladnom upalom poljubio kad je bio dijete – ostavljajući mu povremeno natečeno i krvavo uho.

Laura je kazala kako je uho njenog sina gore nego što je prikazano na slici – jer je četiri dana bio u bolnici gdje su mu kapali antibiotike svakih nekoliko sati.

Uporedo s jakom boli, uho četverogodišnjrg Farrona je dvostruko veće nego kod ostale djece, svrbi ga, krvati, te gori od temperature.

Liječnici su majci saopćili kako će imati virus do kraja života – i situacija će uvijek eksalirati kad mu padne imunitet.

Objavljujući na Facebooku, Laura je napisala: “Molimo pročitajte, jer roditelji trebaju više svjesnosti o tome. Ovo je uho mog malog djeteta i izgleda ovako jer ga je poljubio netko tko je nositelj virusa. Samo želim pokazati skoliko loše posljedice može imati virus herpes simpleksa. Bilo je i gore od ovoga.”

S.M

Foto: Facebook

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik