ARIANA GRANDE ISKOPIRALA JELENU KARLEUŠU!?

Odavno je poznato kako Jelena Karleuša postavlja modne standarde u regiji i jedna je od najbolje odjevenih javnih žena. Čak i pojedini američki mediji priznali su joj kako je inspiracija mnogo poznatijim ženama.

Od nje su kopirale Kim Kardashian i Beyonce, a sada i Ariana Grande. Naime,  popularna svjetska zvijezda Ariana Grande pojavila se na Grammy nagradama u outfitu koji je prije nekoliko mjeseci JK pronosala za naslovnicu magazina “Story”. Usuđujemo se kazati kako je Jelena čak i bolje sve uklopila, jer je imala i originalne accesoires. Uvjerite se i sami kroz usporedbu.

Jelena Karleuša objavila je na svom profilu da je zgrožena činom, ali ne zbog sebe.” Ok je imati istu haljinu, ali ne i ako je ova druga napravljena unikatno. Ako sam shvatila, Arijaninu haljinu dizajnirao je G. Valli, pa je sve još smješnije. Nije OK, ne zbog mene, nego zbog dizajnerice Amine Hasanbegović, koja je napravila originalnu haljinu,” napisala je JK.

Podsjećamo, najpoznatija starleta svjeta Kim Kardashian na svom je profilu prije četiri godine objavila i pismo u kojem se zahvaljuje Jeleni, i priznala joj kako njen Instagram nalog zna nekada biti njena isnpiracija.

S.M

Foto: Instagram

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik