HOTEL NUDI 18 GODINA BESPLATNE USLUGE ZA ONE KOJI “KOD NJIH NAPRAVE BEBU”!

Uskoro nas očekuje Dan zaljubljenih. Parovi tada odlaze na romantične večere ili uživaju uz piće u nekom welness centru. Međutim, tu su i oni koji su u već ozbiljnim vezama sa ozbiljnim planovima za budućnost, a jedan hotel je za takve pripremio iznenađenje.

Hotel “Zed” u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, nudi paket “Nooner” koji podrazumijeva četvorosatni boravak u hotelu s brojnim aktivnostima koje možete uporabiti sa svojim partnerom poput igranje ping-ponga ili relaksiranje u bazenu po cijeni od 50 eura.

Netko bi pomislio “ništa specijalno”, međutim, lanac hotela potiče rast nataliteta i zbog toga su pokrenuli akciju da oni parovi koji dobiju bebu devet mjeseci nakon korištenja paketa “Nooner” imaju besplatan boravak u njihovom hotelu narednih 18 godina, piše “CNN Travel”.

Kako hotel ne želi bilo koga diskriminirati, ponuda je otvorena za sve bez obzira na rodni identitet ili seksualnu orjientaciju, tako je moguće doći i sa usvojenom bebom.

Izvršna direktorica hotela “Zed”, Mandy Farmer, smislila je originalnu ideju kada su joj djeca bila mala i kada se borila kako pronaći dovoljno slobodnog vremena za svog supruga i sebe.

“Mislim kako ne možemo nagovoriti nekoga na to da postane rositelj, ali ako ozbiljno razmišljate o proširenju obitelji, zašto ne biste pokušali? Ako uspijete, slavit ćete začeće vaše bebe punih 18 godina,” kazala je Mandy Farmer.

Ova ponuda je naišla na mnoge komentare, neki su je nazivali sramnom i odvratnom. Jedan korisnih društvene mreže je čak optužio hotel kako akcija diskriminira one koji ne žele djecu ili ih već imaju, na što su iz hotela naprosto odgovorili kako će uzeti tu primjedbu u obzir za naredne akcije.

S.M

Foto: Unsplash/Victor Szabo

Tagovi: , , , ,

Povezani članci:

Izbornik