SVETO PISMO: ČINI SE KAO ROZGA SNIMA JEDNU TE ISTU PJESMU VEĆ PET GODINA!

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada MAC u Beogradu, Jelena Rozga predstavila je svoju novu pjesmu “Sveto pismo”! Kada smo svi očekivali neku promjenu, nešto novo od Rozge, dobili smo recikliranu pjesmu koja je slična polovici opusa pjevačice.

Baladu “Sveto pismo” potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, i mada je pjesma fina, to je jedini kompliment koji joj se može udijeliti. Moramo se pitati: Je li se Jelena učahurila u baladama koje liče kao jaje jajetu?

Spot je sniman u relijepom Dubrovniku, Jelena izgleda sjajno u odijelima Twins, ali pod hitno treba glazbeni zaokret. Poznata je po baladama i one joj leže, ali što je previše, previše je.

Sjetimo se samo kako su lijepa bila osvježenja koja su joj uradili Emina Jahović i Saša Lazić u vidu pjesama “Ostani” i “Žileti”! To je neki moderni zvuk, ali ipak opet ima Jelenin potpis.

Dakle, nije sporno ni pjevanje, ni bračni par Huljić, ni izgled, nego jednostavno Rozga treba osvježenje pod hitno jer inače postaje osrednja “zabavljačica” a ima potencijal za najveću zvijezdu.

S.M

Foto:

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci:

Izbornik